За случай на агресия между шестокласници във варненското училище Христо

...
За случай на агресия между шестокласници във варненското училище Христо
Коментари Харесай

Агресия във варненско училище: Момче нападна момиче, а съученик снима с телефон

За случай на експанзия сред шестокласници във варненското учебно заведение „ Христо Ботев ”, оповестява. Сцената е снимана от един от учениците, а на фрагментите се вижда по какъв начин момче атакува едно от девойките, като по-късно се включват и други техни съученици. Майката на нападнатата твърди, че това не е казус и че сходни обстановки е имало и различен път.

От Регионалното ръководство по образованието към този момент правят инспекция по случая

„ Получих видеото малко след случката. Бях уплашена от тази брутална експанзия, изпратих го на класната ръководителка. Веднага бяха известени всички родители. Отдавна има случаи на експанзия, работи се с психолози, само че няма резултат. Родителите би трябвало да са по-активни, учебният състав прави, каквото може ”, показа в ефира на „ Здравей, България ” Антоанета Гълъбова.

„ Чувствах се зле след багра. Имах синина на коляното. Причината за разправията беше, че бутаха чиновете и им се развиках да спрат ”, описа ученичката Косара Ангелова.

„ Постоянно имаме противоположна връзка с родителите. На всички ни е ясно че децата в учебно заведение са едни, а у дома други ”, разясни психологът Ирена Добрева.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР