За скандали в Къщата на Биг Брадър вече е меко

...
За скандали в Къщата на Биг Брадър вече е меко
Коментари Харесай

Случва Се Сега: Не Издържаха! Избухна Жестоко Меле В Къщата На Биг Брадър! Залягат, Хвърчат Цели

За кавги в Къщата на Биг Брадър към този момент е меко казано да се приказва. Това, което ще се случи тази вечер, ще шокира освен феновете, само че и съквартирантите в Нови хан.

Светлана Василева за първи път ще покаже експанзия в Биг Брадър и ще нападне свирепо Луна

Кротката до неотдавна Светлана Василева ще изпадне в гняв и буйство. Тя ще се нахвърли върху Луна и ще я замери с шише вода. „ Писна ми от тебе, ма! Махай се от очите ми, ненормалнице “, крещи с всичка мощ Светлана.

След което замахва и с цялата си ненавист залива Луна с водата. Дали това ще бъде оценено като физическо посягане от Биг Брадър и ще бъде ли осъдена Василева. Ще узнаем единствено в случай че гледаме епизода тази вечер.

Отделно от този всеизвестен скандал, Фънки, Дий и останалите ще се дегизират с руси перуки като Луна и ще стартират да я имитират. Певицата от зората на чалгата ще измисли и сътвори следващите си номера, а до нея ще остане единствено новата й другарка Мариела Нордел.

Нордел също се трансформира в личност нон грата в Къщата и дружно с Луна се зае да тормози душевен съквартирантите си, написа разкрития.ком. Затова и тя е една от многото номинирани за изпъждане довечера.

Дали точно кулинарката ще изхвърчи от формата. Или това ще бъде рапърът Дий – двамата бяха и любимците за изпъждане на Гала и коментаторите в студиото й в „ На кафе “. Гледайте епизода на Биг Брадър и сами ще разберете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР