За Сийли Буут и Темперънс Бренан, главните герои в излъчвания

...
За Сийли Буут и Темперънс Бренан, главните герои в излъчвания
Коментари Харесай

Какво не знаем за героите от „Кости“

За Сийли Буут и Темперънс Бренан, основните герои в предавания по bTV Action хитов сериал „ Кости “, се знаят доста неща. Какво обаче не знаем за двете знакови лица, чиито облици се превъплъщават от актьорите Дейвид Бореаназ и Емили Дешанел.

През всички епизоди на „ Кости “ има безчет препратки към това, че сътрудник Сийли Буут е „ пряк правоприемник “ на Джон Уилкс Бут (1838-1865) – американски актьор и герой за независимостта на Южните щати. Реално видяно, съвсем невероятно е Бут да е имал каквито и да било директни наследници. Той остава в историята като килърът на Ейбрахам Линкълн и е първият палач на президент в историята на Съединени американски щати. Като подобен за живота му са правени хиляди теории през годините от генерации историци и запалянковци.

Въпреки това, няма никакви действителни доказателства, че Джон Уилкс Бут е имал брак или е съумял да остави завещание. Съвпадението на фамилните имена остава забавна задявка към историческите теории и остава феновете да се чудят.

Доктор Темперънс Бренън е употребила най-вече и най-различни оръжия в сериала. И историята, обвързвана с това обаче не е от най-блестящите.

В пилотния епизод Темперънс употребява револвер Колт. 22, с който сполучливо прострелва един от очевидците на закононарушението. В няколко други случая използва  Глок 17 и.357 Магнум, с цел да отбрани своя сътрудник Сийли Буут, като няколко пъти е на ръба да простреля и самия него.
Докторката даже употребява едно от  оръжията на Сийли Буут – Токио Маруй Хи-Капа 5.1, с цел да простреля преследвача на Буут.

Най-голямото и смъртоносно оръжие, употребявано от доктор Бренън, е Смит и Уесън.

Новите епизоди от 11-и сезон се излъчват всеки работен ден в 19:00 ч. по bTV Action
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР