За системата, помогнала на стотици българи и чужденци да се

...
За системата, помогнала на стотици българи и чужденци да се
Коментари Харесай

Д-р Людмила Емилова: Плодолечение

За системата, помогнала на стотици българи и чужденци да се отърват от нелечими заболявания и непотребни килограми, ще имате опцията да разберете повече, като пиете вода от извора – от разказите на дамата, която като пътеводна светлина огрява пътя на човешкото здраве към този момент толкоз години.

На 21 октомври можете да видите и чуете онлайн лекцията на доктор Емилова по време на събитието Списание 8 НА ЖИВО: Сила за живот в Софийската опера, с цел да се убедите още веднъж в чудодейната целебна мощност на природата.

Д-р Емилова е почитател на Лидия Ковачева. Тя открива мощната лечебната мощ на плодолечението върху себе си (преодолява тежки заболявания, за които медицината е била безсилна) и без значение, че е доктор с няколко специалности – вътрешни заболявания, кардиология и ревматология и здравен мениджмънт, стартира да лекува единствено по този извънредно ефикасен способ. В своята лекция тя ще ни разкрие впечатляващите изгоди на плодолечението, с което стотици хора са се избавили от нелечими заболявания и непотребни килограми.

През 1993 година доктор Людмила Емилова открива медицинския си център за безлекарствено лекуване, през който са минали близо 50 000 пациенти от целия свят. С диета, която редува плодове, чай и мед, тя е излекувала хиляди българи, а като допълнение те смъкват съществено килограми. През 1997 година тя става единственият български член на Лекарската асоциация към Обществото за натурална хигиена на Съединени американски щати.

ПРОГРАМА И ЛЕКТОРИ
Отваряме вратите в 9 ч.!

09:30 - 09:40Откриване

09:40 - 10:30

доктор Людмила Емилова
Плодолечение

10:40 - 11:30

Аида Марковска
Помири се с майка си!

11:40 - 12:40

Сал Ракели
Напълно здрави

12:40 - 13:30Обедна отмора

13:30 - 14:20

Дария Тодорова
Деца на Светлината

14:30 - 15:20

Галя Герасимова
Доброто пренаписва ориста ни

15:30 - 16:20

Христо Нанев
Изцеления с регресия

16:20 - 16:30

Николай Иванов – ОМ
Музикален привет
КОГА: 21 ОКТОМВРИ 2023, събота, 9.00 - 16.30 ч.
КЪДЕ: Софийска опера и балет
БИЛЕТИ:
от, отдаден на събитиетона място на касата на Софийска опера и балетна място в деня на събитието, в случай че има останали местаБилети за онлайн лъчение през youtube:
от уеб страницата на Списание 8ЦЕНИ:
Присъствени билети: от 35 до 75 лева.     
Билет за онлайн лъчение: 35 лева

Всички, закупили билет, ще получат след това видеозапис с лекциите на ел.поща, която са показали в поръчката си.
Участниците, които участват в залата, ще могат да си изберат на място и 4 броя от обичаното Списание 8 като подарък.В предверието на залата на Софийската опера и балет ще има и щанд, където може да си закупите определени книги, новите броеве на списанието, рекламни тениски и торбички, както и да се абонирате.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР