За синя и зелена зона в София ще може да

...
За синя и зелена зона в София ще може да
Коментари Харесай

За синя и зелена зона в София ще се плаща и през Viber

За синя и зелена зона в София ще може да се заплаща и през Viber. Това планува взаимна самодейност сред Центъра за градска подвижност, Mastercard и цифровото приложение. Ще бъде отворен интерактивен чатбот, посредством който, всеки ще може да получава вести за трафика в града, настоящи написания и направления на публичния превоз, както и информация за паркирането и за типовете транспортни документи.

Начинът на възнаграждение не трансформира цената на зоните и тя е, такава каквато е сега, прецизират от Центъра за градска подвижност.

“Новият канал за връзка има за цел да улесни оптимално достъпа до информация на хората от нашия град. В него ще има вести за промени – маршрутни или в паркирането, ще може да се ревизират изискванията за издаването на транспортни документи или пък такива за винетни стикери, ще може да се видят най-близките пунктове за продажба и още доста услуги”, изясни изпълнителният шеф на Центъра за градска подвижност Димитър Дилчев.

През първите месеци на услугата картодържателите на Mastercard, ще бъдат в допълнение подтиквани да употребяват картови заплащания като от 8 октомври при 4 платени сини, или зелени зони с карта Mastercard през Viber, Mastercard подарява 5-ата синя или зелена зона за платено почасово паркиране на своите картодържатели.

“Потребителите ще имат опцията да изтеглят и безплатния стикер пакет на ЦГМ, който показва постоянно срещани, а и занимателни обстановки от всекидневието на забързания градски човек. Чрез свалянето на пакета те ще бъдат автоматизирано добавени към чатбота “, сподели Никола Рогачев, ръководител на Съвета на шефовете на ЦГМ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР