"За щастие старият град в центъра е пълен с бутици...

...
"За щастие старият град в центъра е пълен с бутици...
Коментари Харесай

Васил Петров на спешен шопинг за обувки в Сардиния

"За благополучие остарелият град в центъра е цялостен с бутици... Но в последна сметка багажът ми пристигна. Не се наложи да диря по неотложност блейзер и смокингов панталон ", показа пред "Монитор " звездата.

"Прекрасно домакинство и невероятна кухня, на която можахме да се насладим дружно с страхотните сардински виновност. Опитах за първи път типична сардинска паста, която е малко по-голяма от ориз, приготвена с доматен сос, локални билки и пресни морски блага ", разкрива още за прекарването си на острова Петров.

В 35-годишната си история European Jazz Expo е бил хазаин на паметни имена в джаза като тромпетиста Майлс Дейвис, Би Би Кинг и Ди Ди Бриджуотър. Своята класа и тембър, който стапя айсберги от разстояние, Петров сподели в един от елитните клубове на Каляри. Гърбът му на сцената пазиха музикантите от Биг бенда на маестро Паоло Нонис, които стилистично припомнят на именития Бъди Рич от 60-те и 70-те години на предишния век. По традиция в част от сетлиста на Петров влязоха част от безконечните шлагери на Франк Синатра.

На 4 декември в НДК той ще изнесе бутиков театър с поддръжката на Биг бенда на БНР под диригентската палка на Антони Дончев. Весела Бонева и Хилда Казасян ще бъдат грандамите на събитието- Специален посетител в шоуто ще бъде Брус Джонсън - гръмък бас баритон от Мисисипи, с който Петров се среща на частно празненство в София преди две години.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР