За щастие сме от късметлиите, на които не ни се

...
За щастие сме от късметлиите, на които не ни се
Коментари Харесай

Колко пари трябва да харчим за дрехи за работа

За благополучие сме от късметлиите, на които не ни се постанова да съблюдаваме някакъв дрескод за работа. Много компании обаче имат условия за публично работно облекло.

Но поддържането на стилните трендове в офиса може да коства доста пари. И като се има поради, че формалните облекла за работа са по-скъпи от тези, които носим през свободното си време, има огромна възможност бюджетът да не стига.

Основното предписание, което експерти акцентират пред Business Insider, е, че нашият месечен бюджет за облекло би трябвало да включва не повече от 5% от приходите след данъчно облагане.

 Снимка 252609

Така че, в случай че взимаме да вземем за пример 2400 лева , не би трябвало да харчим повече от 120 лева на месец за облекла.

Независимо дали сме в развой на основаване на нов дрешник, или просто прибавяме няколко нови облекла, Катри Грифин, създател на Corporette - блог профилиран в стилните трендове на работа, акцентира, че в никакъв случай не би трябвало да харчим повече от това, с което разполагаме в банковата си сметка .

И въпреки да ни се коства неуместно, че някой може да го направи, повярвайте, има и такива хора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР