За щастие, инцидентът се е разминал без жертви и пострадалиЛек

...
За щастие, инцидентът се е разминал без жертви и пострадалиЛек
Коментари Харесай

Куриозен случай в Дупница: Кола падна в двор на къща

За благополучие, случаят се е разминал без жертви и потърпевши

Лек автомобил падна в двор на къща квартал „ Горна махала “ в Дупница. За следващ път тъкмо там се случва такъв инцидент, има и смъртен случай преди години, предава .

Автопроизшествието стана по обяд и се размина без жертви, единствено с материални вреди по падналия автомобил. Шофьорът на колата – възрастен мъж е бил прегледан в лечебно заведение, избавил го еърбега. Не е ясно каква е повода за пътния инцидент, по думи на лидера - не е карал с висока скорост, не е пил, нито помни да му е прилошало. Автомобилът е излязъл е от платното, като спирачен път няма, колата се е блъснала в бордюра, предходна е над телената ограда и е паднала в двора на къщата.

Собственикът на парцела акцентира, че това е следващ път, в който МПС пада в двора му, по негови думи за 15-ти път за към 50 години. Затова не употребява и тази част от двора на къща си. Негов комшия е пострадал от същите инциденти. Той уточни, че предходния бил единствено преди месеци. През годините освен коли са падали, имало е рейсове, камиони и даже ТИР, и то освен в двора, коли са влизали непосредствено в постройката. Единството, което желаят хората е знаци и мантинела, които обаче макар многочислените сигнали и ПТП-та през годните, не получат.

Тази права е от пътя е общинска, само че досега транспортния отдел на Община Дупница не взима ограничения.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР