За щастие, докато голяма част от вашето лично щастие е

...
За щастие, докато голяма част от вашето лично щастие е
Коментари Харесай

Ценни съвети за това как да повишите настроението си

За благополучие, до момента в който огромна част от вашето персонално благополучие е артикул на генетика и ежедневни условия, изследвания демонстрират, че до 40 % от него могат да бъдат изменени или увеличени посредством съзнателно присъединяване в ежедневни мисли и практики, които ни карат щастливи и се усещаме по-присъстващи в живота ни. Всичко е обвързвано с това да се откъснете от съзнанието си и да пренасочите вниманието си към действия, които ви носят наслада.
И Aimee Daramus, Psy.D., лицензиран клиничен психолог споделя, че колкото повече осведоменост можете да внесете в устрема си към благополучие, толкоз по-успешен ще бъдете. „ Няма да получите огромно облекчение от почивката, в случай че мозъкът ви към момента работи, тъй че използвайте всички сетива, които можете, с цел да изследвате тези бързи прекарвания “, изяснява тя. 
5-минутни извършения и препоръки за облекчение на напрежението, с цел да повишите настроението си на моменти:
 5 утринни навика за отличен старт на деня 5 утринни навика за отличен старт на деня
Чувствате ли като че ли някои дни просто нямате предпочитание да ставате от леглото без забележима причина? Ако опитате да вкарате рутина в утринните...
Изберете всеки хубав или завладяващ обект в работното си пространство или извън и го изследвайте с взор, тон и допиране. Всичко, което да ви върне към хубостта на живота към вас.
Яжте малко парче от обичана храна. Наистина му се насладете и бъдете там за нюанса на аромата, текстурата и цвета, както и да го опитате изцяло.
Слушайте ария без текст, само че за цялостна централизация, пробвайте се да изберете един инструмент, върху който нормално не се фокусирате. Потърсете пеещи купи, части от кристални флейти и всичко, което е чисто инструментално. Това ще ви помогне да излезете от главата си и да влезете в сърцето си.
Закачете колие с висулка, поставете го да се люлее и дишайте надълбоко, до момента в който гледате по какъв начин се люлее напред-назад. Безброй изследвания демонстрират, че бавното и надълбоко дишане може да контролира вашата нервна система и да задейства вашата охладена парасимпатикова система в границите на минути.
Задайте си въпроса какво в действителност би трябвало да чуете, с цел да ви насърчи. Или го напишете няколко пъти или го задайте като увещание на телефона си, тъй че да го получите като текст няколко пъти през днешния ден.
 Десет мисли за по-щастлив ден, с които да прогоним мрачното въодушевление Десет мисли за по-щастлив ден, с които да прогоним мрачното въодушевление
Понякога когато сме ядосани, афектирани от нещо или мощно натъжени, просто би трябвало да отделим малко време, с цел да седнем и да остави...
Прекарайте няколко минути в поза на детето, тъй като предаването в това състояние дава на тялото да разбере, че е безвредно и успокоява нервната ви система.
Измийте лицето си. Това е отлично нулиране и ободряване за мозъка и тялото ви.
Раздвижете се. Скачането, танцуването и спонтанното придвижване на тялото ви са обичани както от фасцията, по този начин и от лимфната система. Освен това оказва помощ да се отърсите от нервите, напрежението и всеки различен енергиен блок, който изпитвате.
Отделете се от вашите устройства. Всички те, в случай че е допустимо. Има причина експертите по сън да не предлагат никакви устройства във вашата спалня: Те са склонни да предизвикват безпокойствие. Сложете ги, скрийте ги или помислете дали да си подадете дигитален полицейски час.
Направете лист с първите 10 неща, които незабавно ви идват на разум, когато се замислите какво ви прави най-щастливи. Закачете листата някъде, който можете да видите през останалата част от деня, и го използвайте като увещание.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР