За шести пореден път председателят на Парламентарната група на ГЕРБ

...
За шести пореден път председателят на Парламентарната група на ГЕРБ
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и българска делегация участваха в Молитвената закуска с президента на САЩ Доналд Тръмп

За шести следващ път ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов взе присъединяване в Молитвената закуска с президента на Съединени американски щати. В събитието на президента Доналд Тръмп присъединяване взеха и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, депутатите Пламен Нунев (ГЕРБ) и Жельо Бойчев (БСП), зам.-министърът на спорта Ваня Колева, както и зам.-кметът на София Тодор Чобанов.

В своята тирада пред участниците в 67-та Молитвена закуска, на която участваха международни водачи от над 140 страни, президентът Тръмп прикани за международен мир, за религиозна и етническа приемливост. Президентът акцентира обстоятелството, че всички човешки същества се раждат идентични и равни, че човешкият живот има идентична стойност. Всички страни и нации по света би трябвало да утвърждават религиозните полезности, тъй като по този метод се пази свободата и достолепието на обособената персона.

В своята тирада президентът на Съединени американски щати съобщи още, че всички значими постижения в американската история - от независимостта, през възбраната на робството, разрешаването на дамите да гласоподават и битките за равни цивилен права - всички тези велики моменти от американската история, са осъществявани от мощно вярващи хора, които са се водили в своите дейности от най-искрени и чисти подбуди. Именно в тази връзка не трябва да се позволява гонене по линия на религиозните свободи, което за жалост към момента се случва в някои елементи на света. Друго огромно модерно зло е трафикът на хора, против който би трябвало да се води безкомпромисна борба.

По-късно в границите на общата стратегия българската делегация организира срещи с районни водачи от Югоизточна Европа, както и с конгресмени от Съединени американски щати.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР