За шеста поредна година Еврофутбол“ обявява прием на документи за

...
За шеста поредна година Еврофутбол“ обявява прием на документи за
Коментари Харесай

„Еврофутбол“ ще отпусне 2500 лева на студент от Техническия университет в София

За шеста поредна година „ Еврофутбол “ афишира банкет на документи за стипендия на името на своя сътрудник Лука Бекяров. Тя е предопределена за студенти от Техническия университет – факултет „ Компютърни системи и ръководство “, и е на стойност 2500 лв. (10 месеца по 250 лева).

Паралелно с това фондация BCause организира конкурс за възпитаници, които през 2018/2019 година са 12-и клас и имат изключителни достижения в региона на математиката и информатиката. Те могат да завоюват стипендия „ Лука Бекяров ” в размер на 3000 лева или една от другите три поощрителни стипендии в размер на 1000 лева Средствата могат да бъдат употребявани за образование, присъединяване във конгреси и състезания, закупуване на техника, помощни материали и други.

Стипендия „ Лука Бекяров “ за студенти
Стипендията за студентите от 1-ви до 3-ти курс в това число във факултет „ Компютърни системи и ръководство “ на Техническия университет се отпуска въз основа на университетския триумф и достижения в състезания. Затова е целесъобразно претендентите да изпратят и копия от грамоти и документи от свои участия в такива надпревари.
Всички, които желаят да се включат в състезанието, би трябвало да подадат запълнен формуляр на имейл до 9 ноември 2018 година Те могат да го изтеглят от уеб страницата. Там ще открият и другите наложителни документи.

Стипендия „ Лука Бекяров “ за възпитаници
Процедурата за кандидатстване е сходна на тази за студентите. Попълва се формуляр, който може да се изтегли от уеб страницата, а след това се изпраща до 9 ноември 2018 година на имейл, дружно със следните документи:
– Сканирани документи и грамоти от участия в национални и интернационалните надпревари и състезания по математика и информатика;
– Служебна записка от учебното заведение, която демонстрира какъв е триумфът на ученика от миналата година.

По предпочитание, претендентите могат да снимат и изпратят малко видео.
И в двата случая след подбора по документи с определените финалисти ще се организира изявление, с цел да се дефинира кой претендент ще получи стипендията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР