За шест месеца в ЕС са извършени 140 нападения на

...
За шест месеца в ЕС са извършени 140 нападения на
Коментари Харесай

140 нападения срещу базови станции на 5G мрежи в ЕС

За шест месеца в Европейски Съюз са осъществени 140 набези на базови станции за мобилна връзка, оповестява осведомителният портал „ Евроактив”. Причината е публикуваното мнение, че 5G мрежата има връзка с пандемията от ковид.

15 страни от Европейски Съюз са настояли Брюксел да предприеме съответни ограничения за битка с дезинформацията по отношение на 5G мрежата.

Писмото е подписано от Австрия, България, Гърция, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Португалия, Словакия, Финландия, Хърватия, Чехия, Швеция и Естония. Те упорстват заместник-председателите на Европейска комисия Мартрете Вестагер и Вера Йоурова, както и еврокомисарят по вътрешен пазар Тиери Бретон да подхващат дейни дейности за битка против тайните теории за връзка сред пандемията от ковид и проектите за всеобщо въвеждан в употреба на 5G мрежа.

Именно с разпространяването на тази информация създателите на писмото свързват увеличаващия се брой набези върху ретранслаторите на мобилна връзка в европейските страни.

Телекомуникационните компании са отчели 140 набези в цяла Европа сред януари и юни, като множеството незаконни действия са били осъществени на територията на Англия и Холандия.

„ Бихме желали да подчертаем, че актовете на вандализъм против телекомуникационната инфраструктура и ескалиращата дезинформация против електромагнитните полета (ЕМП) и 5G съставляват освен опасност за стопанската система на засегнатите държави-членки, само че и пречат на способността на Европейския съюз да извърши амбициозния си 5G цели”, се споделя в писмото.

В постоянните си доклади за битка с лъжливата информация Европейска комисия непрекъснато припомня за многочислените материали в обществените мрежи, които тиражират изказванието, че пандемията от ковид и разпространяването на 5G технологиите са свързани с проектите на някакво международно държавно управление в сянка, корпорации и секрети общества да чипират популацията на Земята или да го трансформират и подчинят по някакъв различен метод.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР