За сериала Властелинът на пръстените: Пръстените на властта казват, че

...
За сериала Властелинът на пръстените: Пръстените на властта казват, че
Коментари Харесай

Джеф Безос заведе новата на Властелинът на пръстените

За сериала " Властелинът на пръстените: Пръстените на властта " споделят, че е най-скъпият в света. Според продуцентите от " Амазон " обаче бюджетът от 1 милиард $ за поредицата, чиято премиера се състоя в Лос Анджелис в наличието на основния изпълнителен шеф Джеф Безос и новата му половинка, е " преференциална договорка ", съобщи Франс прес.

Сериалът, който ще започва на 2 септември по платформата " Амазон Прайм Видео ", е считан за персонална фикс идея на мултимилиардера Безос - създател на уеб страницата за онлайн търговия " Амазон ", който се насочи към стрийминга.

Амбициозната акомодация на вселената, основана от Дж. Р. Р. Толкин в неговите романи, стартира, когато преди пет години " Амазон Прайм Видео " закупи правата от наследниците на английския публицист за 250 милиона $.

Сериалът ще има пет сезона, всеки от които с дълготрайност 10 часа.

На премиерата в понеделник вечерта Джеф Безос се причисли към звездите и продуцентите на шоуто в студиата " Кълвър " в Лос Анджелис, където бяха прожектирани първите два епизода преди грандиозно шоу с десетки светещи дронове.

Продуцентката Линдзи Уебър съобщи, че бюджетът от 1 милиард $ може и да е закачлива тематика за разискване, само че хората ще видят, че " парите в действителност са на екрана ".

Зашеметяващата цена на сериала се изяснява с " построяването на пет сезона ", сподели Уебър, преминавайки по аления килим.

" Ако погледнете какъв брой коства снимането на игрален филм, спрямо него това е в действителност преференциална договорка ", добави тя, имайки поради високобюджетните блокбастъри на най-престижните холивудски студиа.

Действието във " Властелинът на пръстените: Пръстените на властта " се развива 4000 години преди филмовата трилогия на Питър Джаксън и истинските книги - по време на Втора ера, фиктивен исторически интервал от вселената на Толкин, за който писателят е дал относително малко детайлности.

Актьорският състав на сериала е релативно чужд в международен мащаб. Морфид Кларк и Робърт Арамайо играят младите версии на Галадриел и Елронд - персонажи, които почитателите добре познават от филмовата трилогия " Властелинът на пръстените ".

" Това е епична приключенска история с универсални тематики, в която са вложени труд и обич. Всички работихме доста, доста настойчиво по нея и се надявам хората да я харесат ", разяснява Робърт Арамайо на министър председателите в Лос Анджелис.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР