За седма поредна година в Пловдив ще се проведе акцията

...
За седма поредна година в Пловдив ще се проведе акцията
Коментари Харесай

В Пловдив започва акцията В търсене на добрия човек

За седма поредна година в Пловдив ще се организира акцията " В търсене на положителния човек ". Това оповестиха за Радио „ Фокус”- Пловдив уредниците от Община Пловдив, Националния алианс на хора с редки заболявания, Асоциация Наследствен ангиоедем и Професионална гимназия по хранителни технологии и механик.
Акцията ще се организира на 10 май (четвъртък) от 11.00 до 18.00 часа против стълбите на Каменица (главната улица). Цели се да се издирят най-хубавите пловдивчани, препоръчани от съгражданите си. Организаторите показват, че освен празниците са времето, когато се обръщаме към фамилните и общочовешките полезности, а и елементарните делници.
Те канят всички на „ Пункта на добротата”, с цел да опишат историята на техен непосредствен, другар или човек, на който се възхищават и който служи за ориентир за нравствена добрина, обществена отговорност, сърдечност и съпричастност към проблемите на другите. Ученици от ПГХТТ ще провеждат „ Патрули на добротата “ и ще беседват с минаващите за положителното към тях. Според уредниците на акцията хората, които ни стимулират да бъдем по-добри, заслужават да им благодарим по един нетрадиционен метод, като ги удостоим с нашите грамоти – приз „ Най-добрия човек “, които ще бъдат раздавани на акцията.
Номинации ще се одобряват и на email: [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР