За седма поредна година в Бургас тази вечер ще се

...
За седма поредна година в Бургас тази вечер ще се
Коментари Харесай

Седми благотворителен коледен бал Всички сме едно семейство“ в Бургас

За седма поредна година в Бургас довечера ще се организира Благотворителен коледен бал „ Всички сме едно семейство “. Със събраните средства довечера ще бъде купено съоръжение на кабинети по Първа долекарска помощ в 5 учебни заведения в региона.

Бургас

ОУ „ Васил Априлов “ е едно от учебните заведения, които предходната година получиха съоръжение на кабинета по Първа долекарска помощ. Днес децата към този момент се образоват по какъв начин да оказват първа помощ на потърпевши.

Такова съоръжение е належащо във всички учебни заведения, тъй като оказва помощ за основаване на устойчиви познания и привички за оказване на първа помощ на възпитаници. Много от учебните заведения обаче не могат да го закупят, тъй като е скъпо.
Мариана Стефанова, шеф на ОУ „ Васил Априлов “: Това извънредно доста оказва помощ в образованието на децата в Първа до лекарска помощ. На практическа основа да се усвоят знанията и те да бъдат по- елементарно прилагани. Действително това което получихме като подаяние е на сериозна стойност, която за жал в учебно заведение не постоянно имаме опция финансова, с цел да закупим.
През годините събраната сума от баловете е над 20 хиляди лв.. Тя е дарена на БЧК-Бургас и се употребява за хуманни дела в поддръжка на децата на града.
Тодор Йосифов, ръководител на Сдружение „ МЛАДЕЖКИ ГЛАС “: Нашият Благотворителен Коледен бал се организира обичайно всяка година, като концепцията ни е да обединим обществото, младежите, хората които знаят какво значи да постигнеш триумфа, само че работят с положителното, хората с положителни сърца.
И довечера на Коледния благотворителен в бал в Бургас се чакат да дойдат доста хора, които ще оказват помощ за идеята на младежите от сдружението.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР