За седма поредна година под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова

...
За седма поредна година под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова
Коментари Харесай

За седма поредна година вицепрезидентът Илияна Йотова е патрон на инициативата „Посланик за един ден“

За седма поредна година под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова ще се организира самодейността на английското посолство в България „ Посланик за един ден “. Конкурсът е във връзка Международния ден на дамата и окуражава българските девойки да изразят своите възгледи по необятен кръг от значими за обществото въпроси.

Тазгодишната тематика на състезанието е „ Вдъхновение “ . Въпросът, върху който искащите да вземат участие девойки от 8 до 12 клас би трябвало да запишат малко видео, е „ Ако бяхте дипломат за един ден, по какъв начин щяхте да вдъхновите девойките да преследват самоуверено фантазиите си, да развиват капацитета си и да не се отхвърлят? “ .

Повече информация, както и формата за кандидатстване може да намерите тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLGmr1OIDytM6BIiwbUs4YHkSGg9Dr_C1WY5kYZyMFt4yj1Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&pli=1

Победителките ще имат опция да вземат участие в работното всекидневие на вицепрезидента Илияна Йотова и на английския дипломат Роб Диксън , както и да се срещнат с представители на разнообразни институции и на гражданския бранш.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР