За седма поредна година Allianz продължава да се изкачва в

...
За седма поредна година Allianz продължава да се изкачва в
Коментари Харесай

Allianz е в топ 50 на най-ценените марки в света

За седма поредна година Allianz продължава да се изкачва в класацията на 100-те най-ценени търговски марки в света и към този момент заема 49-то място в годишното издание " Best Global Brands " на Interbrand. Стойността на марката Allianz се е покачила с 6% и се прави оценка на 10,059 милиарда $ за 2017 година.

 

„ По-добре е да водиш смяната, в сравнение с да бъдеш воден от нея. Ние трансформираме обичайна финансова група в гъвкава компания, като изпробваме нови технологии и работни процеси. Доказахме, че новите форми на съдействие и партньорство са скъпи ", съобщи Жан-Марк Пейол, началник Маркет мениджмънт и дистрибуция в Allianz Group.
Фокусът на класацията през 2017 година е ориентиран към фирмите, които се концентрират върху потребителската задоволеност, ангажираността на чиновниците и новите цифрови технологии. Класацията „ Best Global Brands ", изготвяна от Interbrand, се основава на разбор на финансовото показване на компанията, качеството на продуктите или услугите, които тя предлага, въздействието на марката при вземането на решение за покупка от страна на потребителите и конкурентоспособността на компанията.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР