За САЩ е трудно да проследят по-нататъшния път на прехвърлените

...
За САЩ е трудно да проследят по-нататъшния път на прехвърлените
Коментари Харесай

Пентагонът: Нямаме никаква идея къде отива даденото на Украйна оръжие

За Съединени американски щати е мъчно да проследят по-нататъшния път на трансферираните в Украйна оръжия. Това заяви на 25 април, министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин след аудиенция в Киев, който той посети дружно с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен.

„ Нямаме никакви сухопътни сили [в Украйна], тъй че ни е мъчно да създадем това “, сподели той, отговаряйки на въпроса дали Съединените щати имат проект за следене на оръжия като ПЗРК Стингър и ПТРК Javelin, които по време на сраженията в Донбас стават титли в ръцете на военнослужещите на Донецката и Луганската национални републики (ДНР и ЛНР).

Припомняме, че американски специалисти обявиха, че се притесняват, че оръжията, доставени като поддръжка на Украйна, могат да тръгнат в " незнайна посока ", визирайки черния пазар в търговията с оръжие.

Руският дипломат в Съединените щати Анатолий Антонов по-рано означи, че Москва е изпратила нота до Вашингтон с искане да спре доставките на оръжия за Киев, като акцентира „ неприемливостта на обстановката, когато Съединени американски щати тъпчат Украйна с оръжие. "

Според него администрацията на Съединени американски щати " се пробва да вдигне още повече залозите и да утежни обстановката ".

От 24 февруари продължава оповестената от президента на Руската федерация Владимир Путин специфична военна интервенция на Русия за демилитаризация и денацификация на Украйна. Решението е взето в отговор на апела на водачите на републиките на Донбас. Путин акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР