За съжаление управляващата семейно-приятелска клика се държат като мародери по

...
За съжаление управляващата семейно-приятелска клика се държат като мародери по
Коментари Харесай

Каракачанов: Управляват ни циници и мародери

За страдание ръководещата семейно-приятелска клика се държат като мародери по време на война, а не като политици.

Цинизъм е  да обясниш в последния вероятен миг, че няма да се поддаваш на съветското изнудване за газа, да надуваш мускули, а още при започване на април си почнал да договаряш България да купува газ посредством посреднически компании на цена по-висока с 35%. МЕТ Енерджи е компанията, в нея работеше сегашният началник на Булгаргаз.

Това съобщи в ефира та  почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен министър на защитата Красимир Каракачанов.

Цинизъм е ръководещите да се вършат, че не се поддават на изнудването, а в това време натоварват българския народ да заплаща. Това е мародерство, възмути се той.

Другата нелепост на премиера – че ще купуваме ток от Украйна, с цел да им помогнем те пък да си купуват оръжие. Ама България има ток, експортьор сме. Какво ще вършим с нашия ток? Пак има скица да се пълнят нечии джобове, като останалият у нас ток се пусне на борсата, уточни Каракачанов.

Призивът да се подаряват пари – също е цинизъм. От година са спрени в българската войска всички планове за рационализация, заплатите не са вдигани. Един лев не са отделили за своята войска, а ще събираш пари за непозната. Това е дебилщина, съобщи още почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР