За съжаление това може да се случи на всеки. Без

...
За съжаление това може да се случи на всеки. Без
Коментари Харесай

Правителството би подкрепило реформа на НСО за подобряване на работата й


За страдание това може да се случи на всеки. Без да се прави никаква политика от това би трябвало, в случай че може да се усъвършенства активността, само че умерено да се изговори от специалисти и да се направи. Това сподели министър председателят Бойко Борисов за случая с блъснатото от водач на НСО дете.
"Ако има усъвършенстване и може да се усъвършенства, несъмнено, че ще го подкрепим ", добави той. "Повече ме е гняв за детето, същински пострадвам за него, другото може да се оправи ", сподели министър председателят.
Снощи при друга злополука умря дете. На въпроса къде бъркаме Борисов отговори: "За страдание това се случва на всички места. Има полиция на всяка крачка, видеонаблюдение, актовете също в пъти се усилиха ".
30 милиона са събрани повече от актове спрямо предходната година. Това сподели вътрешният министър Младен Маринов.
"Не може да се постави полицай на всяка дупка. Преди говорихме, че сме полицейска страна. Тези служители на реда, които слагаме всеки ден са на заплати, които висят на нашия бюджет. Можем да сложим отново на всеки светофар служител на реда, само че това ли е решението ", сподели той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР