За съжаление това е още един звучен шамар за темата,

...
За съжаление това е още един звучен шамар за темата,
Коментари Харесай

Пеканов за санкциите по Магнитски: Още един звучен шамар

" За страдание това е още един гласовит пестник за тематиката, че страната ни не се движи задоволително бързо с тематиката правосъдна промяна и по целите по линия на върховенството на закона ", разяснява глобите по " Магнитски " пред Българска национална телевизия служебният вицепремиер Атанас Пеканов.

" Корупцията убива, тя взима от нашия запас, от нашето бъдеще. От години ни се споделя от Европа, от други сътрудници: " Направете нещо ", напомни Пеканов.

" Какво да се направи е написано от години в другите отчети, които България получава. Знаете, че голямата част от тези промени са част в този момент и от Плана за възобновяване и резистентност. Не инцидентно, дружно с министър Зарков още от началото на предишния длъжностен кабинет доразвихме, финализирахме законите, които касаят тази тематика и ги внесохме в Народното събрание. Парламентът нямаше предпочитание да ги прегледа и тук получаваме още едно доказателство, че това в действителност е нещо основно пред нас и ние би трябвало да си дадем сметка за това ", сподели още Пеканов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР