За съжаление, ставаме свидетели на поредните няколко загубени дни за

...
За съжаление, ставаме свидетели на поредните няколко загубени дни за
Коментари Харесай

БСП: Целта беше Борисов да извие ръцете на „Промяната“, а те да му се молят да не върне мандата

„ За страдание, ставаме очевидци на следващите няколко изгубени дни за България, за българските жители. Ставаме очевидци на едно безогледно търгуване на страната - разпределение на постове, регулатори.Тези партии през вчерашния ден не се посрамиха и на празника разиграха цяла България с едни безсмислени конференции, на които задачата беше Борисов да извие ръцете на ПП-ДБ. Промяната пък му се моли вечерта да не върне мандата, с цел да стигнем до обстановка, в която Пеевски да им каже през днешния ден какво да създадат. Да изчакат 7 дни и да се схванат “, разяснява договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

По думите на Свиленски водачът на Движение за права и свободи бил написал съглашението с разпределянето на регулаторите, което показвало наличието на тази сглобка.

„ Този мандат не би трябвало да бъде изпълнен, би трябвало да се върне и да се отиде на избори. Ние сме обезпокоени “, добави Свиленски.

Според депутата в съглашението, което ГЕРБ не желаят да подпишат нямало нито една дума за цени на горива, вода, телекомукационните услуги. „ Спори се единствено за постове и регулаторите “, безапелационен беше Свиленски.

„ 10 дни не им стигнаха да се изтъргуват, не виждат по какъв начин това ще се случи. Българска социалистическа партия държи изборите да са 2 в 1 “, добави социалистът.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР