За съжаление, с идването на власт на Пашинян, имаме много

...
За съжаление, с идването на власт на Пашинян, имаме много
Коментари Харесай

Армения в зоната на влияние на НАТО ще бъде абсолютно загубена

„ За страдание, с идването на власт на Пашинян, имаме доста въпроси по отношение на позиционирането на Армения. Имаме известно неразбиране, което поражда понякога по отношение на дейностите, които формален Ереван подхваща, и има съществени съмнения, че Съединени американски щати и европейците в по-малка степен въздействат доста на обстановката. " Това съобщи съветският политолог Сергей Михеев по време на видеомоста Москва-Ереван на 14 април.

„ Целта им (на американците и европейците, б.р..) е елементарна - да откъснат Армения от Русия, а Русия от Армения, и в тази обстановка Армения остава играчка в ръцете на Запада ", съобщи той.

" Мисля, че тук би трябвало да се разбере едно доста просто нещо: Турция е най-близкият съдружник на Съединени американски щати в този район и страна членка на НАТО. Вярвам, че турските упоритости са упоритостите на НАТО. Ердоган ще напусне рано или късно, само че всичко, което Турция ще получи в този момент в Южен Кавказ, Каспийско море и Централна Азия, ще стане зона на въздействие на НАТО в бъдеще “, сподели специалистът.

Михеев акцентира, че заради това вижда още веднъж зад всички тези неща американците. Според него с ръцете и посредством упоритостите на Ердоган западните елити, в това число и американските, чакат след известно време тази условно турска зона на въздействие, да стане зона на въздействие на НАТО.

„ Армения ще бъде безусловно изгубена в тази скица. Ще й бъде отредена нежелана роля ", безапелационен е той.

" Известно съмнение в Ереван и съществуването на сериозна прозападна лобистка група провокират страхове и подозрения, само че аз приказвам за това. Що се отнася до Кремъл, виждате, че президентът Путин е в контакт с Пашинян, а Пашинян, както знаем, скоро ще пристигна в Москва, където те ще имат среща ", продължи политологът.

Политологът добави, че и двамата водачи считат тези връзки за градивни и заявяват това, което значи, че с всички разноски Москва към момента стратегически има вяра, че развиването на интеграцията сред Русия и Армения е вярно и належащо.

„ Въпросът е дали работим с моментни категории или към момента гледаме надалеч в бъдещето ", сподели той.

" Гледайки надалеч в бъдещето, както за Русия, по този начин и за Армения, тяхната взаимна интеграция е потребна, потребна за Армения най-малко да има баланс и контраст “, акцентира съветският специалист.

Михеев сподели, че в този момент вижда по какъв начин съюзната интеграция Русия-Беларус е напреднала доста съществено.

„ Възможно е това да бъде образец за други страни. Ако Армения счита този формат за забавен за себе си, тогава е изцяло допустимо ", съобщи специалистът.

" Отношенията сред Русия и Армения са завършени в евразийски планове и те са значими. Така ги прахосват и разпръскват, тъй като някой погледнал някого изкривено или някой стъпил на нечий крайник, просто не виждам смисъл “, акцентира той.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР