За съжаление, не всяка красавица може да се похвали с

...
За съжаление, не всяка красавица може да се похвали с
Коментари Харесай

Снимка на стилни прически след 40.

За страдание, не всяка хубавица може да се похвали с гъста и превъзходна коса. И колкото повече остаряваме, толкоз повече проблеми имаме с косата. Но се оказва, че има метод! И този излаз е много елементарен. Достатъчно е да извършите стилна прическа, която ще добави размер на косата ви, а обликът на специфична прохлада.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Представяме на вашето внимание лист на най-стоманените прически за дами след 40, които елементарно ще трансформират вашия взор към по-добро!

9.

10.

Пикси 

11. 

12.

13.

14.

Пикси е къса прическа, която е известна от години. Тя е определена от смели дами, които не се опасяват от опити и общо внимание към своята персона. Наистина, повярвайте ми, виждайки тази стилна прическа на косата си, околната среда просто се задъхва от удивление. Особено в случай че добавите нотка на красиво оцветяване към него. По знамение, pixie е в положение да добави размер на косата, изключително в случай че леко повдигнете короната и бретон по време на идващия стайлинг.

15.

16.

17.

18.

Боб 

Боб е идеално решение за тънка коса, на която липсва размер. Ето за какво от ден на ден дами прибягват до тази прическа след 40. Освен това, хубав стайлинг на фасул може да подмлади лицето ви най-малко 5 години. Онези, на които общоприетият размер от прическата наподобява дребен, могат да се опитат да го прибавят, като издигнат шията и върха със стилизиращи принадлежности.

19. 

20.

21.

22.

23.

Каре на крак 

Ако сте фен на класиката и сдържаността, предлагаме ви да опитате да извършите квадрат на крайници, който към момента е на върха на известността измежду къщата за 40 с нищожна и тънка коса. Но не забравяйте, че даже тази класическа прическа ненапълно се е трансформирала. Ето за какво, в случай че желаете да сте в крайник с времето, прибавете към него нотка на немарливост и асиметрични къдрици.

24. 

Удължен фасул

Удълженият фасул към този момент се отнася до междинната му дължина и се разграничава от класическия фасул в влакна, които се простират тъкмо под брадичката. Такава прическа може леко да стесни контура на лицето ви, а също и да добави размер към косата. Идеален за дами над 40 години, които желаят да внесат същински жанр в имиджа си.

25.

26.

27.

Каре и каскадни прически

Каретата и каскадните прически са чудесни помощници по пътя към придаване на
допълнителна размер на косата. Перфектно се вписват и представители на къдрава коса. И самият размер може да се получи, както в предходните версии, благодарение на стайлинг, като се концентрира върху гърба на главата, короната и бретон.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

Стъпка подкастряне

Стъпкови прически в лицето на италианеца и стълбите са отлични благоприятни условия за тези дами, които не смеят да се сбогуват с дългата си коса, само че в това време желаят да получат стилна обемна прическа. Добавяйки стилни оцветители към тези варианти за прическа, можете да получите, с изключение на размер, и подмладяващ резултат, който ще ви помогне елементарно да загубите няколко спомагателни години. Препоръчваме ви да обърнете особено внимание на бретон, който може да бъде прав, несъразмерен или раздран, само че постоянно обемен, като прическата ви.

35.

36.

37.

Кой вид ви хареса най-вече? Споделете в мненията!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР