За съжаление, не всички наши действия и навици укрепват брака/връзката

...
За съжаление, не всички наши действия и навици укрепват брака/връзката
Коментари Харесай

Вижте 6 признака, че сте лоша жена

За страдание, не всички наши дейности и привички укрепват брака/връзката ни. Напълно е допустимо всеки ден да заплашвате щастието на фамилията си, без даже да го осъзнавате.
Има доста неща, които водят до бракоразвод: да вземем за пример, в случай че сте прекомерно взискателни или говорите доста по телефона, вместо да обръщате внимание на обичан човек.
Някои от нашите думи и дейности могат вечно да отхвърлен половинката ни, да го накарат да се обиди, гневи и какво ли още не. В последна сметка идва точка на изкривяване и връзките се унищожават един път вечно.
Попаднахме на призрачен лист. Той се състои тъкмо от шест точки. Те демонстрират кошмарните привички, поради които една жена мже да съсипе връзките си с даден мъж.
И по този начин – оказа се, че има шест признака, които издават, че сте неприятна съпруга/половинка, даже и да мислите, че не е по този начин. Всъщност съгласно специалиста по връзки Сюзън Уинтър осъзнаването на казуса е първата стъпка към позитивната смяна. Ако можете да сте почтени със себе си и да признаете минусите си, вие сте една крачка по-близо до възобновяване на прочувственото здраве на вашето семейство.
Ето кои са шестте признака, че сте неприятна половинка:

1. Не можете да си пандизите очите за дребните неточности на колегата
Постоянната рецензия към незначителните му неточности в дейностите и думите демонстрира вашата неустановеност, а не обич. Преценете сами: кой обича да знае, че прави всичко неправилно? Всеки от нас има неприятни привички, които могат да нервират другите. Но в случай че решите да живеете с този човек, значи към този момент сте го приели с всички дефекти, тъй че за какво желаете да го измененията? Желанието да управлява дейностите и мислите на брачна половинка, да "подобри " неговата персона е тъкмо противоположното на любовта, споделят психолозите. Искате той да дава отговор на вашите упования и стандарти? Това е леко егоистично. Вместо непрекъснато отвращение и рецензия, даже на смешка, пробвайте се да говорите искрено и му помогнете, в случай че желае.

2. Когато сте смутени, не го изразявате непосредствено
Натрупването на възмущение и други отрицателни страсти в себе си е неправилно. Това е друга прекаленост, в която не е належащо да изпадате. Точно както човек не би трябвало да подлага на критика обичан човек за всяка дреболия, по този начин и човек не би трябвало да крие недоволството си по по-сериозни аргументи. Ако ще сдържате страстите си, когато сътрудник намерено ви обиди или флиртува в наличието ви с различен, бъдете сигурни: тази обстановка ще се случи още веднъж. „ Дори в случай че сте женен отдавна и сте сигурни, че съпругът/съпругата ви знае, че сте лукави, не би трябвало да играете психологическа„ игра на знания “, по-добре е да изразите недоволствата си незабавно “, споделя треньорът по връзката Дейвид Бенет. В мощни фамилии сътрудниците почтено и намерено показват желанията си, тъй че в случай че ви е неприятно, неотложно говорете с колегата си, вместо да чакате, до момента в който той самичък отгатне всичко.

3. Винаги придружавате половинката си по време на другарски срещи
В началото желаете непрекъснато да бъдете дружно и това не пречи на вас или на познатите ви. Но в последна сметка, без да му давате никаква независимост, ще изглеждате като куче на каишка. Желанието да прекарате всяка свободна минута дружно е индикатор, че сте подвластни от колегата си и имате ниско самочувствие. Близките връзки са положителни, само че единствено до момента в който не станат завладяващи и стартират да нервират половинката ви.

4. Винаги желаете да спечелите разногласието
Здравата връзка се нуждае от компромис. И в случай че всякога, когато влезете в спор със брачна половинка си, се пробвате по всевъзможен метод да „ спечелите “ и нещата да станат тъкмо по този начин както вие желаете. Но по този начин съществено рискувате връзките си. Мъжът, който постоянно резервира последната дума в разногласието, смята брака за полесражение, завладяване. Ако действате по този метод, тогава не показвате любовта си към брачна половинка си, а тривиално се пробвате да повишите самочувствието си, да усетите силата. Следващия път, когато желаете да спечелите разногласието, задайте си въпроса, за какво ви е нужно това и се пробвайте да се „ предадете “.

5. Ако брачният партньор има неприятен ден, вие просто го съветвате да го преживее
Дори и да не знаете различен метод да подкрепите брачна половинка си, не мислете, че приятелското потупване по рамото може да му помогне. Ако той е печален и обезпокоителен, няма да го развеселите, в случай че кажете: „ Всичко ще премине “ и „ Хайде, спрете да хленчите! “. Или нещо сходно. Много мъже са много уязвими и в случай че не го утешите, когато му е мъчително на душата, той може да го възприема като наглост и равнодушие. В този случай мъжът счита, че би трябвало да задоволявате потребностите си, а когато се случват проблеми и той незабавно се нуждае от поддръжка, не желаете да задоволявате потребностите му.

6. Вие сте на/пред телефона от самото начало, даже и да сте двама
Днес е невероятно изцяло да се откаже от потреблението на телефона, само че в някои моменти връзката в обществените мрежи може да провокира съществено противоречие с сътрудник. Един от тези моменти е среща с обичания човек. Когато гледате филм дружно или седите в ресторант, значимо е освен да сте физически близки, само че и да обръщате внимание един на различен. Трябва да признаете, че не е доста красиво да проявявате интерес към другар в Twitter, когато имате легален брачен партньор. Без значение какъв брой дълго сте дружно, това е неприятен табиет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР