За съжаление не свършихме много полезни неща за българските граждани.

...
За съжаление не свършихме много полезни неща за българските граждани.
Коментари Харесай

Арабаджиев от ПП-ДБ: Министри от различни кабинети през последните 4 години търсеха пътната карта за Турски поток

За страдание не свършихме доста потребни неща за българските жители. Снощи се гласоподава основаването на комисията за " Турски поток ", само че не и за ръководителя ѝ. Заседанията ще се управляват от назначен от ръководителя на Народното събрание ръководител. Това няма да помогне за разкриването на истината. Това сподели пред БТВ депутатът от " – "  Искрен Арабаджиев.

От години търсим оригинала пътната карта. Министри от разнообразни кабинети през последните 4 години търсеха пътната карта за " Турски поток ", добави той. 

" Искаме да разберем дали е имало сделка по публичните поръчки на плана. Искаме да забележим всички обстоятелства и условия за какво България построи този водопровод, от който нямаме потребност. "

Според Арабаджиев би трябвало да се предоговорят таксите за " Балкански поток ". Арабаджиев допълни, че облагите са 200-300 млн.лв., а не над милиард. 

Откакто Асен Василев е министър на финансите неравенството в страната падна, растежът на приходите е сериозен и като заплата, и като пенсии, сподели той. 

" Видя се, че ГЕРБ желаят да дават добавки, само че по този начин основават разделяне сред пенсионерите. "

Нямаме никакви терзания за Агенция " Митници ". За целия преход не достигнахме до самостоятелни прокуратура и съд. Не съм оптимист, че във краткотрайните комисии ще се стигне до нещо, разяснява Искрен Арабаджиев. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР