За съжаление мутрите превзеха държавата. И нашата епична битка с

...
За съжаление мутрите превзеха държавата. И нашата епична битка с
Коментари Харесай

Ден 199: Утре пред МС ”Протестът ще е с двеста”

За страдание мутрите превзеха страната. И нашата епична борба с тях ще ще продължи с ден 200. Тази борба няма да завърши бързо и елементарно. Но краят на мутрите идва. Ще честваме на този площад, сподели един от ораторите.
" България!, България! ", скандира множеството на площад " Независимост "

Една от ораторките предложения премиера слънце Борисов на митинг 200 на следващия ден. Ударихме дъното и единствено Бог може да помогне да ни отласне оттова, сподели тя. Погледни майките в очите! Бягаш от публицистите. Обикаляш България и се хвалиш, а всичко след теб пада и се унищожава, заключи тя.

.

.

" Оставка, оставка!!! ", изригна площадът.

Само преди дни образецът на Холандия си подаде оставката. Има хора с достолепие.Народът е по тази причина, да управлява. В България политиците нямат нито достолепие, нито морал, нито съвест, сподели различен от ораторите. Никога Борисов 4, приключи той.

.

Оставка на Борисов, Гешев и недопускане на подобен порламент. Утре би трябвало да сме всички на площада за едни по-добри съдбини. Нека акумулираме сили и бандитската група да не бъде допускана в българските институции, сподели в речта си архимандрид Дионисий. Трябва да проявим храброст да бъдем единни, приключи той.

.

Мафията не се побеждава с избори, а с митинги и непокорство, сподели една от майките от " Системата ни убива " и добави, че те към този момент една година са на площада. " Мутри вън! ", извика тя подкрепена от жителите.

.

Готвач, който взе участие в митинга, прикани на следващия ден всички ресторантьори на площада. Времето на властта е до март, а те мислят за ограничения до лятото. Няма да стане. Утре да дойдат колегит и решимпроблемите..., споделиха представители на ресторантьорски бизнес.

Протестиращите изпяха " Мила родино " и потеглиха към " Орлово гнездо ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР