За съжаление, както вчера, така и днес, вече партията Има

...
За съжаление, както вчера, така и днес, вече партията Има
Коментари Харесай

Даниел Митов: Утре сутринта ще вземем решение за мандата, тогава има Изпълнителна комисия на ГЕРБ

За страдание, както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден, към този момент партията " ИТН " отхвърли да води диалози с претекста, че предизборните им задължения включват заричане да не приказват с партиите на статуквото. Партиите на статуквото са нещо динамично, зад тези партии стоят доста гласоподаватели и отводът от разговор не може да бъде поддържан дълго време. Рискът е да изпаднем в непредвидима обстановка. Това съобщи препоръчаният от Бойко Борисов за министър председател Даниел Митов на брифинг в коридорите на Народното събрание.
По думите на Митов, мандатът на ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление няма да бъде върнат през днешния ден (22 април). Утре сутринта ще има Изпълнителна комисия на ГЕРБ и ще вземем решение, сподели той.
Според Митов, имало подмолни диалози сред останалите партии в Народното събрание и надлежно не се знае нищо за държавно управление. Българска социалистическа партия няма да подкрепим, сподели той.
По-рано сутринта, депутатът от ГЕРБ Тома Биков сподели следното: " Ние ще върнем мандата най-вероятно още през днешния ден - смяна има единствено че до този миг е към неприятно ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР