За съжаление има впечатление, че циркът при патриотите продължава, призна

...
За съжаление има впечатление, че циркът при патриотите продължава, призна
Коментари Харесай

Джамбазки: Нелепо е хора, които създадоха Молембек, да ни учат на демокрация

За страдание има усещане, че циркът при патриотите продължава, призна евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването “Лице в Лице” по БТВ, разяснявайки тематиката за резделението на Обединени патриоти. Нищо по-демократично, почтено и транспарантно не виждам от това да се проведат вътрешни избори, сподели той.

Аз имам обвързване към хората, които са ме избрали и 5 години биография в европейския парламент зад тила си. Това е капитал, който би трябвало да се употребява, съобщи евродепутатът. По думите му Обединени патриоти не трябва да стават заложници на вътрешно-ведомствени крамоли. Варианти за явяване на евроизборите, по думите му, има доста, само че всяко едно разделяне значи да се откъснат от съидейниците си.

Продължваме да бъдем общителни към нашите сътрудници, сподели Ангел Джамбазки.

Нелепо е хора, които сътвориха Молембек, да ни учат на народна власт, сподели той. Те се провалиха в интеграцията, сподели Джамбазки. Циганизацията в България е проблем, само че не белгийци и германци би трябвало да ни кажат по какъв начин да оправим този проблем, сподели евродепутатът.

*брюкселския квартал Моленбек е населяван най-вече от мюсюлмани
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР