За съжаление, аз съм звезда в България. Разбира се, в

...
За съжаление, аз съм звезда в България. Разбира се, в
Коментари Харесай

Проговори Истинският Александър, Чиито Снимки Използва Измамникът!

" За страдание, аз съм звезда в България. Разбира се, първоначално бях в потрес, тъй като това е навлизане в моето персонално пространство. И след това… не знам, още съм шокиран. Разбрах, че той е употребявал моите фотоси, с цел да измисли собствен живот и е ограбил хора. Това, което знам. Не приказвам български. Използвам превод през „ Google ”, само че не се схваща добре. Не се случва сходно нещо, даже във Франция. Не знам какво да ви кажа. Това е нещо непознато и за фамилията ми, и за приятелите ми. Все още ревизираме по какъв начин е станало всичко това ", изясни Александър Мартинез.

Мартинез споделя, че е на 42 години и че живее в Париж. От години работи в авиосектора и е безапелационен, че не познава Спас Василев от Кочериново. " Не мога да си спомня да съм срещал това момче. Не знам дали в миналото съм го виждал. Казахте ми, че той е работил в самолетната промишленост също. Може да сме се засекли някъде на летището или другаде и да не помня ", споделя той.

" Може и да е неистина, а можа да не е. Не мисля, че е потвърдено, че е отговорен. Всеки е почтен до доказване на противното. Така че, към момента няма да разясня това. Аз не го осъждам сега, само че разговарях с юриста ми да предприемем ли нужните дейности. Не съм юрист и не познавам добре законодателството. Разчитам на него, с цел да се оправя с това. Не знам какъв тъкмо е размерът на парите, които е взел от измамата, само че това е извънредно. Съжалявам за това, което се е случило на жертвите и ги поддържам ", споделя още французинът.

Мартинез изяснява, че макар кражбата на самоличността му, ще продължи да употребява „ Facebook ”. Това е просто медия, обществена мрежа. Той е това, което е. Всички знаем какво съставлява. Бях в заплаха там, само че не „ Facebook ” прави закононарушенията, хората ги вършат ", заключва французинът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР