За сагата Димитър Рачков / Мария Игнатова има изписани хиляди

...
За сагата Димитър Рачков / Мария Игнатова има изписани хиляди
Коментари Харесай

Рачков и Мария си простиха в национален ефир


За сагата Димитър Рачков / Мария Игнатова има изписани хиляди килобайти в Интернет и надали има човек у нас, който да не е осведомен с техните събирания и раздели. Сега обаче към този момент умерено можем да заявим, че двамата са преодолели търканията след окончателната си разлъка, а доказателството видяхме в неделя вечер, освен това - в народен ефир!

Епичната им любовна история, приключила с доста кавги, най-накрая доживя своя благополучен край.

В неделя вечер Димитър Рачков и Мария Игнатова още веднъж излязоха на една сцена дружно, освен това с усмивки. Двамата години наред бяха обичаната двойка водещи на България в „ Господари на ефира “. Мария, която се омъжи преди месеци за Ивайло Цветков, бе част от гостите на шоуто на някогашния си обичан.





За първи път „ Забраненото шоу на Рачков “ събра съвсем целия екип на „ Господари на ефира “. Рачков посрещна в студиото освен Игнатова, само че и продуцента Джуди Халваджиян и първия човек в екипа на предаването – Красимира Петрова.

До тях в студиото бяха водещите, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Ненчо Балабанов и Румен Угрински, а с видео връзка феновете видяха и обичания Васил Василев – Зуека.

Репортерите Васко Мавриков, Ева Веселинова, Виктория Симеонова, Боби Ваклинов и Дейвид Славчев описаха най-куриозните случаи по време на техните репортажи.

Десет от адреналинките на „ Господари на ефира “ също споделиха обичаните си моменти и поздравиха феновете със специфичен общ танц.

Зрителите с изключително неспокойствие чакаха появяването на Игнатова, с която Рачков претърпя изпепеляваща обич, приключила с грозна препирня, напомня Hotnews.bg. Той даже пусна публично известие през 2017 година, че към този момент няма нищо общо с нея. Звездната двойка се опитваше да крие краха в връзките си повече от година. След общественото обявяване на Рачков за края на връзката им, внезапно секнали офертите към звездната двойка за водене на халтури и частни празненства, а двамата стопираха даже да се поздравяват и да вървят на един и същи събития, с цел да не се засекат.

След година двамата сякаш се събраха, само че единствено с цел да вдигнат рейтинга на Господарите. Днес Игнатова към този момент е омъжена жена, а Рачков- благополучен с младата си другарка. Събирането им в довечера бе още веднъж по работа, само че очевидно двамата към този момент са загърбили свадите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР