За решението научих от сайта на компанията. Ние имаме с

...
За решението научих от сайта на компанията. Ние имаме с
Коментари Харесай

Министър Везиева: Тече стопиране на процеса по овладяване на ВМЗ - Сопот от частни фирми

За решението научих от уеб страницата на компанията. Ние имаме с членовете на Съвета на шефовете непрекъсната връзка и в случай че имат някакъв проблем или потребност от съдействите, постоянно сме се отзовавали. Ако е имало подозрения за нарушавания, преди да го създадат това, можеха да ни уведомят най-малко. Самият Съвет на шефовете не е взел това решение по законов ред и за това свидетелстват и напътствията от комерсиалния указател, който през вчерашния ден не вписа това решение, защото е взето, без да има извършено заседение на Съвета на шефовете, без да са известени членовете на Съвета на шефовете, без дневен ред и място за осъществяване, сподели Везиева.

Колегите от Министерство на стопанската система към този момент правят инспекция от през вчерашния ден, която съм разпоредила, по документите на ДКК. По време на състезанието госпожа Караганева е подписа декларация с правилно наличие, защото тя не е основен секретар още преди да си подаде документите за конкура в ДКК. Не знам кой на кого подвига мерника, но това, което наподобява като метод на държание на Съвета на шефовете, по-скоро е отбрана на остарелия модел на ръководство и отвращение да се ръководи ДКК по нов модел, към който се стремим, и транспарантно, добави Везиева.

Половин милиарда за язовирите бяха изразходвани по способи, които безусловно не са транспарантни, всичките 190 милиона за държавния комплекс - също. Това е работа на остарялото ръководство, ние желаеме да го променим и това, което виждаме е, че екипът от Съвета на шефовете в ДКК няма предпочитание да следва тази смяна и няма предпочитание да работи транспарантно. Относно ВМЗ - Сопот по-скоро тече стопиране на процеса по овладяване на завода от частни фирми по остарял модел, който е съществувал. Това, което вършим сега, е да намерим нови пазари за ВМЗ - Сопот, с цел да може заводът да бъде постоянен, тъй че всичките 4000 индивида, които са притеснени за работните си места, да се усещат уверени за бъдещето, сподели още Даниела Везиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР