За реконструкцията на Рогошко шосе се подготвя проект. През миналата

...
За реконструкцията на Рогошко шосе се подготвя проект. През миналата
Коментари Харесай

Подготвя се проект за основен ремонт на Рогошко шосе

За реконструкцията на Рогошко шосе се приготвя план. През предходната година Община Пловдив беше оповестила социална поръчка с 11 обособени позиции за планиране на главен ремонт  на улици и булеварди.

За Рогошко шосе е определен реализатор и допускам, че до няколко месеца ще бъде направен план. Булевардът е в неприятно положение, непрекъснато се отварят дупки, кърпим ги, само че това не взема решение казуса. Тази пролет, откакто времето разреши, още веднъж ще създадем настоящ ремонт, до момента в който се утвърди планът и се намерят средства за реконструкцията.   

Въпросът с отбивката към индустриалната зона е по-сложен. И при нас в кметството има недоволства, в това число и от " Хеброс бус ", защото рейс №7  пътува до " Родина ".  За ремонт  са нужни най-малко половин милион лв., тъй като би трябвало да се укрепи пътното легло и по-късно да се асфалтира. Опитвахме се да запълваме дупките, само че защото няма здрава основа, те отново се появяват. А да наливаме асфалт върху несигурно пътно легло е безразсъдно.  

Ще създадем всичко належащо да потърсим средства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР