За редуциране на теглото се препоръчва пиене на вода с

...
За редуциране на теглото се препоръчва пиене на вода с
Коментари Харесай

Напитки, които ни помагат да поддържаме добра фигура без усилие

За съкращаване на тежестта се предлага пиянство на вода с куркума и билков чай

Поддържането на добра фигура и здравословното съкращаване на тежестта в забързаното ни всекидневие е предизвикателство за мнозина.

За съкращаване на тежестта се предлага пиянство на вода с куркума и билков чай. Това твърди диетоложката Рохини Патил в материала за Health Shots, представен от БГНЕС.

Чай с глухарче, джинджифил и корен от женско биле, оказва помощ за възстановяване на храносмилането, споделя Патил.

„ Смесете куркума на прахуляк с топла вода и малко мед или лимон и ще получите друга страхотна напитка за начало на деня. Водата с куркума оказва помощ на храносмилането, форсира метаболизма, а също по този начин оказва помощ за понижаване на подуването “, изясни лекарката.

Малко по-странна е напитката от вода със затоплено олио. Според нея тази композиция е богата на здравословни мазнини, подкрепя храносмилането, а също по този начин удължава възприятието за задоволеност.

Пиенето на вода с ябълков оцет, мед и лимонен сок понижава подуването на корема, предизвиква разграждането на мазнините и намалява кръвната захар.

Ако желаете да намалите тежестта си, е добре да добавите към диетата си вода с лимон, богата на витамин С. „ Пиенето на вода с лимон заран може да помогне за изхвърлянето на токсините и да облекчи неприятното храносмилане “, добави Патил.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР