За разцепление на ДПС не може да се говори, но

...
За разцепление на ДПС не може да се говори, но
Коментари Харесай

Джевдет Чакъров: Може да подкрепим ПП-ДБ за кабинет с втория мандат

За разединение на Движение за права и свободи не може да се приказва, само че чакаме да има още изключени от Движение за права и свободи. Ние сме " за " полемика и спор за страната към евроатлантически небосвод на страната. Това сподели съпредседателят на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров на влизане в Народното събрание.

Той благодари на структурите, които са подкрепили " същинското Движение за права и свободи ". " Бихме показали разсъдък и подготвеност за разговор за кабинет с втория мандат, ще забележим каква стратегия ще предложи ПП-ДБ. Искаме стабилизиране на политическата обстановка, осъзнаваме отговорностите си. Вече се е случвало обединяване на политическия набор и отново може да стане. Ако има положителни оферти, можем да ги подкрепим ", разяснява той.

По думите му не трябва да се стига до такава степен Движение за права и свободи да бъде изключено от АЛДЕ. " Нямаме терзания, вратите са отворени за всички, които споделят правилата на Движение за права и свободи ", добави Чакъров.

Рамадан Аталай също поддържа думите на съпредседателя - поддръжка за ПП-ДБ е допустима. " Нека всички бъдат спокойни, не желаеме да има напрежение. Доган е основал етническия модел за заедност. Ако ни потърсят за диалози за политики и програмата на ПП-ДБ е добра за развиването на България, може да я подкрепим ", уточни още той.

А в отговор на думите на Йордан Цонев, че може да се образува нова партия от членове на Движение за права и свободи, самостоятелният народен представител съобщи, че всеки е свободен да реши дали да остане в партията. " Няма да кажа " Данчо, остани ", добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР