За разлика от заглавия, като Rainbow Six, други игри на

...
За разлика от заглавия, като Rainbow Six, други игри на
Коментари Харесай

Ubisoft подготвя нова игра от света на Ghost Recon

За разлика от заглавия, като Rainbow Six, други игри на Ubisoft от света на героите на Том Кланси, като да вземем за пример Ghost Recon, не се показват добре по отношение на упованията на френското студио напоследък. Въпреки това обаче, компанията има намерение да сътвори нова игра от сериите.

Според репортаж на Kotaku, Ubisoft приготвя нов Ghost Recon. Става дума за план с кодовото име OVER, който се създава от над година в парижкия офис на Ubi и първото ѝ споменаване е било по време на миналогодишното издание на GeForce Now. Според изданието, играта се чака да се появи в границите на фискалната 2023, която завършва в края на март идната година. Други детайлности не се дават, само че може да заложим с огромна сигурност, че ще е игра, която включва Ubisoft Quartz, NFT опита на студиото, от който компанията разгласи към този момент, че няма да се отхвърля, без значение от изразяваното неодобрение от доста геймъри. Именно игра от света на Ghost Recon беше и първата пробна площадка за Quartz, Breakpoint.

И ставайки дума за Ghost Recon Brealpoint, Ubisoft Paris оповестиха през тази седмица, че приключва да издава обновления и ново наличие за играта. Излязла преди две години, Ghost Recon Breakpoint не беше призната добре от мнозина. След 11 поредни обновявания, въвеждането на интервенции и на AI спътници, играта по този начин и не усъвършенства представянето си във връзка с своята известност, което в последна сметка и води до формалното преустановяване на поддръжката ѝ в този момент. Ако пък сте си харесвали Breakpoint, то за вас има утешение – Ubisoft няма да стопират сървърите на играта.

„От целия екип на Ghost Recon, ние ви благодарим още веднъж за продължаващата ви поддръжка и обич, която имате за поредицата. Обратната връзка, която получихме от вас беше от извънредно значение и ще ни помогне да оформим бъдещето на сериите“, пишат Ubisoft в Twitter.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР