За разлика от всички останали, които ще вземат участие в

...
За разлика от всички останали, които ще вземат участие в
Коментари Харесай

Рачков лапва 250 бона от „Капките“

За разлика от всички останали, които ще вземат присъединяване в 12-ия сезон на „ Като две капки вода “, водещият Димитър Рачков изобщо не може да се оплаче от възнаграждението си.

Запознати издават, че комикът се е договорил за твърда сума в размер на 250 бона, с цел да е лице на хитовото предаване, до момента в който сътрудникът му на сцената Герасим Георгиев – Геро, ще забавлява публиката за пет пъти по-млака сума – едвам 50 000 лв..

 

Донякъде е разбираемо, че Рачков получава тлъстите възнаграждения, поради, че е безспорна звезда на Нова тв, само че пък за сметка на това към този момент е втръснал на феновете до краен лимит. Не е изключено точно това разделяне в заплащането да е станало причина за окончателното решение, което Зуека взе преди години – да емигрира в Испания. Вероятно е схванал отнякъде, че сътрудника му получава в пъти по-високо възнаграждение от неговото и това доста го е огорчило, разкриват осведомени.

Геро обаче нямал нищо срещу Рачков да прибира затлъстял хонорар, тъй като осъзнавал, че той е огромната звезда и за него това е изцяло закономерно. Да не пропущаме и обстоятелството, че с изключение на всичко друго Рачков е и прекомерно непосредствен с продуцента Халваджиян, което е следващото доказателство за двойния критерий.

 

За сметка на гореспоменатите проблеми, фенките на Владимир Михайлов имат мотив за наслада – той още веднъж ще взе участие в „ Капките “, откакто предходната година ги завоюва, само че този път ще взе участие в специфичната благотворителна вечер, в която ще се конкурира с члена на журито Веселин Маринов.

 

Новият сезон на Капките ще тръгне на 25 февруари и ще се излъчва всяка неделя в продължение на цели три часа. От медията са планували опция и за прибавяне на още 30 минути към постоянното време.

Седмица преди старта му, Нова тв ще подгрее феновете си на 18 февруари със особено благотворително шоу с участници от предходни издания, както направи и предходната година.

От в този момент се счита, че Михайлов ще е без конкуренция в благотворителната вечер, която още веднъж се прави с партньорството на УНИЦЕФ. Освен него на сцената ще се качат Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Славин Славчев, Александър Сано и Веселин Маринов, който ще остане в шоуто и след благотворителната вечер, само че към този момент като член на журито.

 

Тази година УНИЦЕФ ще употребява набраните посредством „ Капките “ средства за битка с насилието над деца. На всеки от участниците на сцената, ще партнира дете. За момента новинарката Ани Салич не е включена в предаването, откакто предходната година отзивите на публиката за нея не бяха по никакъв начин положителни.

 

Поне към този момент в журито не се обрисуват промени спрямо предходния сезон.

Освен Веселин Маринов в него се чака да влязат дежурните Димитър Ковачев – Фънки, Асен Блатечки и Хилда Казасян.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР