„За разлика от всички европейски страни антикризисните мерки в България ...

„За разлика от всички европейски страни антикризисните мерки в България

Антикризисните мерки в България закъсняха - непрекъснато се отлагат

„ За разлика от всички европейски страни антикризисните ограничения в България закъсняха ужасно доста – непрестанно се отсрочват “. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази събота “ депутатът от Движение за права и свободи и зам.-председател на обществената комисия Хасан Адемов.

Той подсети, че ръководещата коалиция даде великодушни обещания в обществената сфера – увеличение на приходите, преизчисляване на пенсиите и други

„ Дадоха поръчка за рога на изобилието. За огромно страдание нещата не се случват по метода, по който бяха показани в предизборните акции “, разяснява Адемов.

По думите му поради забавените антикризисни ограничения доста българи към този момент изнемогват.

„ В български фамилии се настани задоволително съществено бедността, мирише и на апетит. В някои от фамилиите към този момент има и апетит. Уязвимите групи доста мъчно да се оправят със сметките. Да не приказваме за работещи небогати, да не приказваме за всички останали, които изпитват някакви усложнения “, сподели зам.-председателят на обществената комисия.

Той направи съпоставяне и с предкризисната 2008 година и разгласи, че главната разлика е, че тогава е имало сериозен стопански напредък от 6%.

Източник: glasnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg