За разлика от традиционния секс, където главната цел обикновено е

...
За разлика от традиционния секс, където главната цел обикновено е
Коментари Харесай

Какво е оргазъм на цялото тяло и как да го постигнете?

За разлика от обичайния секс, където основната цел нормално е да получиш „ генитален “ оргазъм, оргазъм на цялото тяло е нещо, което всеки би трябвало да изпита най-малко един път в живота си. Това е чувство за наслаждение, което стартира от гениталиите, минава през горната част на тялото, до главата, след което слиза и завършва в пръстите на краката, написа sexwell.bg. Цялото тяло, без изключения!

За да постигнете повсеместен оргазъм, би трябвало да преоткриете както вашето лично тяло, по този начин и тялото на вашия сътрудник. Главното място, където би трябвало да фокусирате половата си сила, е главата и мозъкът. Това висшо наслаждение може да бъде реализирано и от дами, и от мъже!

Ето какво би трябвало да извършите, с цел да се насладите на същинска полова нирвана:

1. Отпуснете се
Напрежението по време на секс затваря рецепторите ви за наслаждение. Не препускайте към финала, не се тормозете дали ще свършите и не мислете за странични неща. Когато се тревожите, мозъкът изпраща на тялото сигнали за неволя – а когато човек е в неволя, последното нещо, което му се прави, е секс. Тялото е цялостно с хормони на оцеляването, което ви прави изнервени и параноични – същински положителната релаксация ще изключи тези сигнали
2. Мислете за цялото си тяло
Не се фокусирайте само върху удоволствието, което изпитвате там долу. Мислете за цялото си тяло, представяйте си по какъв начин половия заряд нежно гали и обгръща всеки сантиметър от вас – гръбнак, ръце, пръсти, колена, крайници и така нататък
3. Бъдете вокални
Не прикривайте виковете и крясъците, които ви идват от вътрешната страна. Викайте, пъшкайте, ръмжете и дишайте шумно – правете тъкмо това, което ви се прави! Не го правете с цел да покажете на колегата си какъв брой ви е прелестно – правете го за себе си, като че ли мастурбирате и сте сами.
4. Дишайте
Много хора задържат дъха си тъкмо преди да свършат. Ако желаете обаче да усетите удоволствието по цялото си тяло, би трябвало да вдишвате и издишвате надълбоко. В началото може да ви се коства мъчно, само че с малко тренировки по време на мастурбация става елементарно и интуитивно.
5. Не мислете за порно
За да се концентрирайте върху дадения момент, не би трябвало да се разсейвате с мисли за порно. Пълният физически оргазъм е в огромна степен и духовно прекарване. Съсредоточете се върху това, което чувствате.
6. За мъже – не мислете за пениса си
Ако сте мъж и желаете да постигнете оргазъм на цялото тяло, би трябвало да избягвате да мислите за члена си по време на секс. Ако се фокусирате на него, ще свършите прекомерно бързо. Позволете на тялото си да „ свършва “ в няколко стъпки. Всяка стъпка ще носи нови, по-приятни чувства.

Сексът може да бъде в действителност необикновено прекарване, в случай че се научите да изпитвате оргазъм на цялото тяло. Дръжте сетивата си отворени и изключете външния свят напълно – бъдете единствено вие и вашият сътрудник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР