За разлика от предшественика си, Watch Dogs 2 успя да

...
За разлика от предшественика си, Watch Dogs 2 успя да
Коментари Харесай

Watch Dogs 3 - последни новини, слухове и още...

За разлика от предшественика си, Watch Dogs 2 съумя да се разграничи, с помощта на страховит отворен свят, чаровни герои и забавни хакерски механики. Сан Франциско беше необикновено място да прекараме свободното си време. Историята на Маркъс се преплете добре със свободния жанр на игра.

Вече се приказва за трета част от поредицата на Ubisoft от известно време – от разнообразни източници, под разнообразни разновидности. Надяваме се, че на E3 2019 най-сетне ще забележим публична информация. Нека разгледаме какво се знае до в този момент:

Информацията сочи, че създаването към този момент тече. На формалния Watch Dogs Twitter акаунт се появи известие „ Това е всичко “, което съгласно някои хора е криптиран тийзър на идната част. В следствие то беше изтрито.

Друга информация включва Сам, мобилният AI помощник на Ubisoft. Попитан за идната част на играта, той дава отговор “Watch Dogs 3 не е приключена, само че последната версия, която играх, ме очарова. “

На снадки край във втората серия също бе подложен тийзър. Според IGN, там има запис, чието име съставлява координати. Те сочат към Брикстън, Лондон. Това докара до спекулации, че идната част ще се развива там.

На запитванията за тази информация от Ubisoft са сбити – „ Не разясняваме клюки и спекулации. “ За в този момент нямаме удостоверение за нищо, тъй че не можем да приказваме за дата на заглавието. Единствените упования са за съобщение на E3 2019, което значи, че пускът няма да е надалеч.


Какво желаят да видят хората в идващото премеждие?
Във втората част, историята на бунтовника Маркъс Холоуей беше разказана по доста нехаен метод. Майтапите с разнообразни компании, както и салдото сред действителност и нереалност в задачите, направиха геймплея занимателен. Ще е забавно да забележим битка против нова компания, само че може би и нещо по-глобално – като свалянето на диктаторски режим.

Другото, което ще бъде супер, е фокусът върху несмъртоносни оръжия. Играта дава опция за малко по-различен и образован метод за битка с съперника, без да се стига до напълно stealth прекарване. Нека има тейзъри, гумени патрони, клопки и повече джаджи, с които персонажите да се пазят. Наличието на огнестрелни оръжия би трябвало да е доста добре вплетено в тази софтуерна история.

Надяваме се и на по-качествен изкуствен интелект на съперниците в Watch Dogs 3. Да, те би трябвало да бъдат задоволително наивни, с цел да попадат в нашите трапове, само че стане ли на дума за битка в действително време – имаме потребност от предизвикателство. Ще е забавно да имаме и повече преследвания в жанр Mirror’s Edge.

Движението в играта постоянно е било малко необичайно. Маркъс можеше да прескача трудности и да катери огради, само че тичането и обръщането му бяха някак неестествени. Движението би трябвало да е по-плавно, а за какво не и с още повече паркур.

Не на последно място, нуждаем се от повече джаджи и принадлежности за хакване. Защо не роботи, с които да проникваме, да събираме информация и други сходни?

Да се надяваме, че ще намерим доста от това и още на E3.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР