За разлика от останалите членове на Голямата тройка Новак Джокович

...
За разлика от останалите членове на Голямата тройка Новак Джокович
Коментари Харесай

Бивш британски тенисист: Зрителите ще заобичат Джокович след края на кариерата му

За разлика от останалите членове на Голямата тройка Новак Джокович не се радва на толкоз сериозна поддръжка от страна на тенис почитателите и неведнъж му се е налагало да играе освен против своя противник, само че и против цялостните трибуни. Според някогашния английски тенисист и сегашен състезателен коментатор Дейвид Лойд това ще се промени след края на кариерата на сърбина, когато феновете и медиите ще оценят по достолепие всичко реализирано от Ноле през годините.

" Наистина е необичайно, че достиженията на Джокович биват подценявани. Много хора биха споделили, че Новак има шанса да бъде в една епоха дружно с Роджър, Рафа и Анди, само че в същото време това е спънка за него. Всички те са страхотни играчи, само че разликата е, че тримата имат поддръжката на почитателите и пресата, която Джокович няма. Мисля, че както феновете, по този начин и пресата се отнасят доста неприятно с него.

Има играчи, които публиката обожава, откакто са се завърнали след дълго неявяване. Тогава хората като че ли разсъждават по този начин: " Преди не ти бях огромен почитател, само че към този момент правя оценка какво си направил ". Имам възприятието, че с Новак ще бъде по същия метод и феновете ще го заобичат, когато приключи кариерата си или когато усетят, че това е последната му година в професионалния тенис. Тогава хората ще полудеят по него ", заключва Лойд.

Източник: TennisHead

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР