За разлика от опонентите ни от БСП, които предпочитат да

...
За разлика от опонентите ни от БСП, които предпочитат да
Коментари Харесай

Ева Майдел в Перущица: БСП са добри в даването на гръмки обещания и в обвиненията, а ние в подобряването на живота на хората

За разлика от съперниците ни от Българска социалистическа партия, които избират да вършат гръмки обещания и обвинявания единствено в малките екрани, ние от ГЕРБ заставаме лице в лице с хората. Това разгласи претендентът за евродепутат от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ева Майдел, визирайки откритата акция на ГЕРБ в българските общини, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Заедно с различен претендент за евродепутат Младен Шишков през днешния ден тя се срещна с жителите на община Перущица. Те разговаряха и с доста членове и симпатизанти на ГЕРБ от общината.

"Доказахме, че можем да подобряваме живота на хората. Европейските средства ни оказват помощ да вършим градовете ни по-добри, с цел да останат и да се осъществят младежите тук ", разяснява срещите си с хората Майдел.

Колегата ѝ Младен Шишков уточни обстоятелството, че Политическа партия ГЕРБ непрекъснато е предизвикана от съперниците си от Българска социалистическа партия с неистини и компромати, само че все пак демонстрира мощ и действителни резултати - санирани учебни заведения и детски градини, нови пътища и автомагистрали, спортни уреди.

„ Чрез европейската взаимност българските села и градове съумяха да се обновят с нови площади и паркове, по тази причина мислете рационално и изберете хората от ГЕРБ, които знаят да градят мостове в Европа ", моли Шишков.

Той приключи с думите: „ Всички ние можем да работим крепко и да реализираме поставените цели. Затова говорете с хората към вас, говорете с околните си и приятелите, и гласувайте. Активността на евроизборите на 26 май и безапелационната победа на ГЕРБ ще значи, че не сме външна страна и споделяме твърдо „ не " на двойните стандарти и на втората скорост, тъй като гласът ни се чува в Европа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР