За разлика от новинаря, който никога не е искал да

...
За разлика от новинаря, който никога не е искал да
Коментари Харесай

На Бас, Че Не Познавате Горещата Петя, И Нищо Чудно! Крият Я Като Имане! Дръжте Се, Това Е Жената До Най-Известния Български Тв Водещ!

За разлика от новинаря, който в никакъв случай не е желал да е в светлините на прожекторите, то Петя Иванова от дълго време мечтаела за блестящ живот.

Красавицата, която преди да се запознае с Ники Дойнов, е работила като управител на огромен хотелски комплекс. По това време тя решила да се опитва като модел поради атрактивната си визия.

През 2008 година, когато се организираше влиятелният конкурс „ Лейди София “ половинката на Ники Дойнов се явила на кастинга. Още първоначално тя обра овациите на журито и даже съумяла да се класира за финала.

Но за жалост не стигнала до него и не е получила премия за присъединяване си в състезанието. На финала половинката на Ники Дойнов била запитана какво ще си пожелае за Коледа.

Петя дала отговор, че единственото, което желае за себе си и за околните си, е здраве. Красавицата изразила и вяра, че през новата година ще се случат положителни събития и в живота на българския народ.

Но явно журито не се е трогнало от отговора й. И макар, че при дефилирането по бански костюм половинката на Ники Дойнов е обрала овациите, след отговора който дала, тя не съумяла да се класира измежду трите финалистки.

Красавицата даже си тръгнала без лента от състезанието, за разлика от останалите участнички, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР