За разлика от нейните колежки, които се бяха дегизирали като

...
За разлика от нейните колежки, които се бяха дегизирали като
Коментари Харесай

Райна втрещи с визия на Хелоуин

За разлика от нейните колежки, които се бяха дегизирали като вещици, Райна разгласява нова фотосесия, а почитателите означиха, че е по-красива от всеки път.

Пилето на поп-фолка се снима в прелестна женствена рокля. Почитателите разясниха, че е същинска дама.

„ Райна е красива жена с морал и полезности “, „ Много е хубава, всичко останало е чиста завист “, „ Може да видиш, вещици, зомбита, вампири и други такива по какъв начин играят кючек на масата.Това става единствено в България “ – гласят част от мненията в мрежата.

Негативните също не  закъсняха. Обвиняват я в това, че е с един звук грим по лицето. Също в мрежата носи слух, че Райнето въобще не е дашна и това  е повода да е останала сама до тази възраст. В допълнение до това е и ужасният й пикантен темперамент.

В момента не е ясно дали певицата има мъж до себе си и кой я съпровожда на  многочислените почивки в чужбина. След раздялата си с дългогодишния си сътрудник Константин тя по този начин и не разгласи обществено друга сериозна връзка. Може би към момента страда по него, или се е уплашила от медийното внимание в персоналния й живот.

Източник: marica.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР