За разлика от мнозина от наборите си, мустакатият тв водещ

...
За разлика от мнозина от наборите си, мустакатият тв водещ
Коментари Харесай

Иван Гарелов може да е в кома и над 5 години

За разлика от мнозина от наборите си, мустакатият тв водещ нямал съществени проблеми с кръвното налягане и пулса, само че пък за сметка на това холестеролът му бил леко повишен. Ако не се бе случил случаят, можеше да води пълностоен живот до 90-та си година, и щеше да е втори Петко Бочаров.

 

Както към този момент стана ясно, Гарелов е с цели две черепно-мозъчни контузии и хематом. Предвид преклонната му възраст – 81 години, хирурзите не смеят да отворят главата му, тъй като съществува риск да не издържи интервенцията. Докторите стискат палци да се възвърне, само че си дават сметка, че шансът му е не повече от 5 % при най-оптимистичните прогнози.

 

Жестоко рухване по мраморните стълби на 5-звездния хотел „ Палас “ в Свети Влас е повода Гарелов да се бори за живота си към този момент повече от месец.

Той се изтърколил по стъпалата на 18 юли преди обяд и наранил тежко черепа и мозъка си на няколко места. Според източници от курорта Мистър „ Панорама “ е бил много пийнал, когато изгубил равновесие и залитнал. В медийните среди е известно, че той е познавач на качествените напитки и не се лишава от тях.

След гибелта на брачната половинка си Донка Стамболийска през 2023 година и на сина си през 2021-ва Иван почнал все по-често да дави жестоката си тъга в алкохол.

 

След кървавия случай в хотела, където прекара огромна част от лятото на прехрана на олигарсите братя Диневи, журналистът бе превозен в бургаската болница, а неврохирургът доктор Светослав Тодоров стартира борба за оцеляването му. Заради извънредно тежкото му положение, Гарелов бе превозен с кола за спешна помощ до столицата и от над 30 дни е в реанимацията на „ Пирогов “.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР