За разлика от много свои колеги, които се забъркват с

...
За разлика от много свои колеги, които се забъркват с
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Не съм направен за живот с бедна жена!

За разлика от доста свои сътрудници, които се забъркват с плеймейтки и манекенки, Кирил Десподов не си пада по подобен вид дами, тъй като те нямат пари. Той избира дамата да не разчита на него, а той да е този, който да може да вземе нещо, в случай че му се наложи.

С една дума Киро може да се назова „ кифла “ в мъжки вид. Дълго време любеше Веселина Арабаджиева, която е щерката на най-богата българка Цветелина Бориславова. Сега пък има връзка със Силвия Зорова, която е щерка на млекар номер 1 у нас Димитър Зоров.

Десподов не може да се оплаче от липса на финансови средства, само че не е и от футболистите богаташи. Той прибира по 50 000 евро на месец в гръцкия ПАОК, което е с 10 000 евро повече от заплатата му в разградския Лудогорец.

Киро е със Силвия от към година. Двамата се срещнали в София в едно от визитите му в столицата за мач на националния тим. Не след дълго тя се преместила при него в Разград, а в този момент към този момент живее с него в Гърция.

Любопитен факт е, че жилището, което двойката населява там, е на семейство Зорови. Бащата на Силвия закупил извънредно първокласен пентхаус малко преди Кирил да премине в ПАОК.

Досега Десподов не е имал жена със скромни финансови благоприятни условия. Всички са богати, а значително бяха и по-възрастни от него. Това демонстрира, че той не е дорасъл да бъде същински мъж и несправедливо е капитан на националния тим, тъй като очевидно не може да поема отговорности.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Кирил Десподов Силвия Зорова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР