За разлика от много от известните личности у нас, Мария

...
За разлика от много от известните личности у нас, Мария
Коментари Харесай

Мария Игнатова изглежда страхотно и без грим

За разлика от доста от известните персони у нас, Мария Игнатова показва, че няма никакви терзания да се покаже неглиже пред почитателите си. Най-интересното в тази ситуация е, че даже и по този начин, тя наподобява съвършено.

 

Тв водещата показа в интернет пространството клипче, на което е снимала процеса по разкрасяване. На въпросното видео тя е без грим и поставя ролки на косата си, с които да я издуха със сешоар. Озаглавила е въпросното клипче „ Направи се самичък “

 

Дори и в този си скромен тип без прическа и грим, не може да не се означи, че русокоската наподобява в действителност чудесно. Въпреки това обаче, откакто оправя косата си, идва ред и на лицето, което покрива с всевъзможни декор дьо тени, коректори, очни линии, хайлайтъри, спирали за мигли, сенки за очи, руж и несъмнено – червило.

 

 

Не пропуща да подчертае веждите и скулите, устните и очите си, а на финала резултатът е ослепителен в същинския смисъл на думата. Няма никакво подозрение, че в случай че някой ден нещата с предаванията стартират да зациклят, Игнатова умерено би могла да заработва като гримьорка.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мария Игнатова грим тв водеща неглиже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР