За разлика от много майки, които крият лицата на своите

...
За разлика от много майки, които крият лицата на своите
Коментари Харесай

Смело: Мила Йовович показа как кърми новородената си дъщеря СНИМКИ

За разлика от доста майки, които крият лицата на своите новородени деца със стикери, Мила Йовович не има вяра на суеверия и не се бои от неприятните очи.

Едва съумяла да роди, 44-годишната актриса към този момент споделя в Инстаграм обстоен фотоотчет от родилния дом. И даже сподели по какъв начин кърми бебето си.
 Милла Йовович посочила, по какъв начин кормит грудью

Също по този начин тя не се сдържа и описа по какъв начин е минало раждането.

"Без мое познание Ева проговори по отношение на нашия нов хлапак, което прави тази вест остаряла. Във всеки слуай на 2 февруари в 08:56 се роди Осиан Ларк Елиът Йовович-Андерсън. ", написа актрисата.
Мила призна, че в фамилията дълго време спорили по отношение на името на бъдещото дете.

"Осиан е името на уелско момче, произнася се "о-шин ". Сега разбирам, че цялостното име е доста дълго, само че по този начин се случи, тъй като фамилията не съумя да реализира единодушие. Ева и майка ми избраха името Ларк, мъжът ми и аз искахме Елиът. Поне дъщерята ще има какво да избира в живота си, в случай че желае да се откаже от нещо ", написа още актрисата.

Мила също разкри, че дребната, едвам появила се на бял свят, към този момент с интерес учи заобикалящия я свят.

"Тя е толкоз красива! Има светли коси, по-светли са от косите на другите девойки. Много е буйна. Малките ѝ ръчички непрекъснато сноват. Тя към този момент си подвига главата, с цел да гледа какво се случва! Тя е нашето дете знамение. Много сме признателни, че тя е при нас. Обладани сме от нея! ", радва се Йовович.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР