За разлика от държавните училища, официалните програми за домашно обучение

...
За разлика от държавните училища, официалните програми за домашно обучение
Коментари Харесай

Дипломи за продажба: $465, не се изискват курсове. В едно от неодобрените училища в Луизиана

За разлика от държавните учебни заведения, формалните стратегии за домашно образование или обичайните частни учебни заведения, близо 9000 частни учебни заведения в Луизиана не се нуждаят от утвърждение от страната, с цел да дават дипломи. Почти всяко от тези неодобрени учебни заведения е основано, с цел да обслужва едно семейство с домашно образование, само че някои имат здания, класни стаи, учители и десетки възпитаници.

Въпреки че неодобрените учебни заведения съставляват дребен % от учениците в щата, тези в извънсистемната учебна система на Луизиана са бързо разрастващ се образец за продължаващите последствия на нацията от COVID-19: фамилии, които се отхвърлят от обичайното обучение.

Съединени американски щати записването в държавните учебни заведения е намаляло с повече от 1,2 милиона възпитаници през първите две години на пандемията. Мнозина минаха към частно учебно заведение или споделиха на страната, че са на домашно образование. Хиляди други въобще не могат да бъдат регистрирани, съгласно разбор на Асошиейтед прес и нейните сътрудници.

Учениците в изв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР