За разлика от болнавия Путин, обграден от любовници, който построи

...
За разлика от болнавия Путин, обграден от любовници, който построи
Коментари Харесай

Защо Украйна, а не Русия е алтернатива на съвременния либерал-глобализъм

За разлика от болнавия Путин, обкръжен от любовници, който построи пропукана тирания, Зеленски е мачо с обичайно устойчиво семейство

Путин можеше да си ръководи действително до естествената си гибел. Беше смачкал медиите и опозицията, беше си построил корумпирана пирамида от послушковци, които изпитваха боязън пирамидата да не се срути, с цел да не си изгубят привилегиите.

Беше си напазарувал с нефтодолари либерал-глобалистите Макрон, Шрьодер, Меркел, след която напазарува и Шолц, също Драги и още няколко значими зрънца от нормалните жители на глобалистката бърлога Давос.

Нищо не застрашаваше диктатурата му. Но всеки деспот, който ръководи дълго, изпада в умопомрачението, подсилвано и от лакеите, които му повтарят това, което желае да чуе - че е популярен, че всичко му е разрешено, че ще е стопанин на света. И на 24 февруари Путин пропука цялата си, градена 22 години, структура.



Шарж на Путин върху основата на фрагмент от именитата френско-италианска кинокомедия от 1965 година „ Фантомас се развихря “ с Луи дьо Фюнес в основната роля.

Освен всичките други нелепости, които бяха направени с вярата, че Украйна ще е лесна хапка, а живеещите там единствено чакат с цвеят и питки „ съветския свят “, генералите му сега доста улесняват бъдещата революция в Русия. Те сортират доброволци за касапницата в Украйна не от капризното съветско население в Московията, а от националните републики, които в болшинството си са и ислямски. Тоест там, където генетично носят нападателния ислямски заряд. И не просто ги сортират от съответно тези места – което е видно от имената на починалите и пленени бойци, а и сътвориха национални батальони. В момента в Украйна водят война стилен чеченски батальон, стилен ингушки батальон, стилен кабардино-балкарски, стилен татарски, стилен дагестански, стилен калмикски... С това те, осъзнато или не, основават основата за бъдещите армии на съставящите Руската федерация републики. Които - в този подготвен стилен тип, когато един ден се върнат разрушени, угнетени, озверели, и цялостни с решителност да отмъщават, назад в Русия, ще стартират отново да се бият, само че към този момент като национални армии против Московията. И ще е доста кървава борба, не като разпадането на Съветския съюз.

За разлика от Съюз на съветските социалистически републики, в чиято конституция комунистите лукаво бяха оставили точка, витиевато позволяваща обособяване на републиките, на която в миналото се позоваха Елцин, Шушкевич и Кучма, когато закриха в Беловежката гора Съветската империя, в съветската конституция Путин изчегърта всевъзможни подмятания за нещо сходно. Сега даже единствено леко съмнение в фракционизъм се санкционира с доста години затвор. Бипсата на даже теоретична опция републиките на Русия (а те, като се изключи Карелия, са до една ислямски и будистки) да я изоставен подсигурява огромна кланица вътре в самата федерация тогава, когато събитията там стартират.



Командир на компактния чеченски отряд „ Ахмат “ споделя каква е задачата на чеченските му бойци, пратени от съветските генерали в Украйна.

От друга страна ръководещите либерал-глобалистки среди в Съединени американски щати подклаждат пък своето население към революция. Байдън преди ден назова половината американци (привържениците на републиканците) терористи и екстремисти. Не би било по никакъв начин чудно, в случай че нашето потомство стане очевидец на рядко историческо събитие, при което за къс интервал от време се сменят главните, познати ни в целия умишлен живот, велики сили с нови. Подобно непримиримо разделяне Америка не помни от навечерието на гражданската си война. А разделянето се задълбочава всеки ден, и подклажда все по-голяма гняв в двата лагера. Особено в този момент, когато стартира произнасянето на присъдите над участниците в щурма на Конгреса - все по 10, по 15 години затвор. И все от съдии, добре подплатени финансово от Сорос, както разказват в следствията си околните до Републиканската партия медии.

На този декор Украйна има всичките предпоставки да е един от новите огромни играчи на мястото на сегашните велики сили. Може би и самите украинци към момента не го осъзнават. Може би и Зеленски не се е замислял, замислен напълно във войната, а българската русофилия - още по-малко, че не Русия, която болнавият деспот Путин води с бодри крачки към революция и разпад, а тъкмо Украйна наподобява на сериозна опция на международния либерал-глобализъм, прокарван от общоизвестните „ нормални обвинени “ в Давос.
Зеленски не прилича, даже далечно, нито един от техните обичани кукли на конци, които постоянно конфигурират за държавни глави в подчинените им страни. Все лица със странни сексуалности, с обич към съветските петролни корупционни долари, със мощни зависимости, които елементарно се направляват от Давос.

Зеленски не е нито женствения Макрон със загадъчните ползи в леглото, и неразбираемо банкерско минало в институциите на глобалистите Ротшилдови, нито паркетния, също мекушав, само че като застаряваща лелка, Шолц, нито е болнавия, бръщолевещ нелепости Байдън. Зеленски изобщо няма грам общо с либерал-глобалистите. Той е техният противовес, обичаен мачо, с обикновено семейство.

Може да се допусне, а и те не се пробват да го крият изключително, че глобалистите от дъното на душата си не го понасят. Но са принудени да му оказват помощ с половин уста поради публичното мнение, и поради инерцията, че Западът обичайно е съдружник на демокрацията и е против всяка робия, изключително съветската.

Иначе, както виждаме от многочасовите любовни диалози на Макрон с Путин, от апелите към Украйна да се съобщи, изговорени на последната им сгляда в Давос, либерал-глобалистите вътрешно си мечтаят Украйна да се помирява към този момент с окупираните територии, да подписва най-накрая мир с Русия, с цел да може корупционните нефтодолари да продължат да текат към главните глобалистки фигури от путинския грантов лист и към техните корпорации. Това им е обичаното, те по този начин живяха през всичките му 22 години, в които той е в Кремъл.

Путин им е по-драг, той е от тяхната кръвна група, те на драго сърце прибират корупционните му пари. Украйна им е единствено в разход, тежи им на шията. А и след възможната победа във войната, те това го усещат доста добре, ще е доста по-притегателна мощ за естествените хора и страни по света от затъналите в милиони ислямисти, африкански пришълци и джендърски порядки Франция, Германия, Белгия, Италия, Нидерландия... Особено в случай че и завърши съюза си с другата антиглобалистка мощ Полша.

Някои глобалисти са дотолкоз откровени, че изговарят тези неща още в този момент - информация папата, който за половин година война не изрече нито една дума на съчувствие за десетките хиляди избити украинци, само че направи особено ревливо изказване за гибелта на Даря Дугина, в което даде да се разбере, че дъщерята на идеолога на днешния съветски фашизъм Александър Дугин, самата тя призовавала приживе нееднократно да се избиват колкото се може повече украинци, му е свидна на сърцето жертва.



Идеологът на актуалния съветски фашизъм Александър Дугин изговаря нормалните си заклинания.

Ако българската русофилия разсъждаваше разумно, сама щеше да стигне до извода, че Украйна е „ техният човек “, че няма по какъв начин опция на западния глобализъм да е пропукала се тирания с посърнал президент отпред, който я води към революция и разпад. Да вярваш, че днешна Русия е някаква опция на либерал-глобализма е толкоз надалеч от действителностите, колкото Сириус от Земята.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР